Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – ΓΑΣ Κοπανός 2-5. Νέα γκέλα για τον Αστέρα. – Βίντεο-Φώτο

Να χάσει την λάμψη του κινδυνεύει ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, μια λάμψη που απέκτησε με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο την φετινή χρονιά κι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Βασίλειος Κοσμάς Γκίνης

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη στα τρία τελευταία  παιχνίδια έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, ήττες οι οποίες τις στοίχησαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Μία θέση την οποία  κινδυνεύει να απωλέσει από την ομάδα που τον κέρδισε σήμερα τον ΓΑΣ Κοπανού, ο οποίος μείωσε την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Ο Αστέρας ο οποίος παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις καθώς απουσίαζαν κομβικοί ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στα δύσκολα που του έβαλε το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηδάκη και ηττήθηκε δίκαια, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ για την εκτός έδρας σημερινή της επιτυχία. Τα γκολ πέτυχαν

5’ Μπούφι 0-1

8’  Ορφανός(αυτογκόλ) 0-2

20’ Μποζίνης(αυτογκόλ) 1-2

45’ Μπούφι 1-3

59’ Καραντουλαμάς 2-3

64’ Παρθενοπουλος(πέναλτι) 2-4

78’ Παρθενοπουλος 2-5

Επόμενο παιχνίδι για τον Αγροτικό Αστέρα το  γειτονικό ντέρμπι στα Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ ο Κοπανός υποδέχεται το Μακροχώρι.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο: