Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 4-0. Όλα τα γκολ στην επανάληψη.. – βίντεο – φωτό

Εύκολα όπως αναμενόταν, ο γηπεδούχος Αστέρας ήταν η νικήτρια ομάδα στη μονομαχία των δύο συνώνυμων, του Αγροτικού Αστέρα από το Πλατύ, με τον Αγροτικό Αστέρα της Αγίας Βαρβάρας.

Ρεπορτάζ: Γιώργης Γκιώνης

Καταιγιστικοί στο γήπεδο οι παίκτες του Τάσου Χουρσουζίδη δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, είχαν δύο δοκάρια, με αξιοσημείωτο γεγονός ότι και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Με χατ τρικ του Καραντουλαμά (60΄, 70΄, 83΄) και ένα γκολ του Κίρτσογλου (59΄), το Πλατύ πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συλλογή του μένοντας σε απόσταση βολής από την προνομιούχο πρώτη τετράδα. Να σημειωθεί ότι η φιλότιμη ομάδα της Αγίας Βαρβάρας αγωνίστηκε σε όλο το 90άλεπτο μόνο με έντεκα ποδοσφαιριστές, δίχως κάποια αλλαγή στο αρχικό της σχήμα και υποτάχθηκε φυσιολογικά απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Διαιτητής ο κ. Ιασωνίδης, βοηθοί οι κ.κ. Αργυρίου και Τσιούγγαρης.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος: Ευαγγελινός, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Μπαντής, Ορφανός, Σερμπίνης, Κίρτσογλου, Κούκλας, Χαραλαμπίδης, Καραντουλαμάς.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Τότσκας, Ντόβας, Εμμανουηλίδης, Κωτέλης, Σουλιώτης Α, Μελιόπουλος Π, Δήμου, Σουλιώτης Ι, Μελιόπουλος Α, Χρυσόπουλος, Τσιάτσης.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο: