ΑΕ Καβασίλων: Ο ποδοσφαιράνθρωπος Γιώργος Παππάς σε διπλό ρόλο

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωσή της η διοίκηση της αναγεννημένης ΑΕ Καβασίλων, ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παππά.

Και μάλιστα σε διπλά καθήκοντα, αυτά του Τεχνικού Διευθυντή και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Ο κ. Παππάς τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε με τη δυναμική του παρουσία ως Γενικός Αρχηγός σε Θύελλα Σταυρού, Άρη Π. Σκυλιτσίου και εσχάτως στον Ατρόμητο Διαβατού.

Το πάθος και η αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και αυταπόδεικτο, τουλάχιστον όσα χρόνια εμείς μέσα από το emvolos.gr τον παρακολουθούμε.

Με δεδομένο την ιδρυτική βάση της ομάδας (Δημήτρης Κουτσιάδης, Σάκης Παγγούρας), υπάρχουν όλα τα εχέγγυα πλέον μιας ισχυρής “τριανδρίας”, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο της προόδου για την ιστορική κιτρινόμαυρη ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Η πρώτη μεταγραφή μιας οργανωμένης  ομάδας είναι σε διπλό ρόλο Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού Διευθυντή, ο κ. Γιώργος Παππάς.Τον καλωσορίζουμε  στην ομάδας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”