Α2 ΒΟΛΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0 | ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ίκαρου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ηττήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από το Φοίνικά με 3-0 σετ. 

Τα κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησαν το παιχνίδι με πολύ πάθος και αποφασιστικότητα, για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη, η οποία θα τους επέτρεπε να ελπίζουν σε ένα πλασάρισμα για τα μπαράζ ανόδου. Αντίθετα η εικόνα των κοριτσιών από την Έδεσσα δεν ήταν η αναμενόμενη, αυτή που είχαν δείξει, στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Έκανα πολλά λάθη, με χαμένα σέρβις, κακές επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Αν και ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ και μάλιστα προηγηθήκαν με 12-9 έκαναν ανέλπιστη κοιλιά που έδωσε το δικαίωμα στον Φοίνικα να ξεφύγει με 2 πόντους τους οποίους διατήρησε μέχρι τέλους φτάνοντας στο 23-21 και τελικά στο 25-21  η ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τις Εδεσσαίες να κυνηγούν το σκορ και να το χάνουν με 25-19. Το 3ο σετ ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που το κατέκτησαν με 25-16.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης: (Τσουλκανάκης)  Σωτηρίου, Παπαστεφάνου, Αλεξάκη, Διαμάντη, Ξανθή, Νικολαΐδου, λ- Κοντογιάννογλου, Δαλή, Παπαβασιλείου, Τσολακίδου.

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Καστανιώτη Ιωαν., Πορτοκαλίδου Σοφ., Τερζόγλου Ιωαν., Καλεϊτση Ευγ., Κυβελίδου Αθ.,  Τοτίδου Κατ., Καρτσώλη Ε-Π., Μούσιου Ιωαν.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Παράσχου: “Ο κορωνοϊός, μόνιμη δικαιολογία της ανυπαρξίας Τσαμασλή”
Επόμενο άρθροΚΙΝ.ΑΛ: Το περιβάλλον δεν είναι παιχνίδι εξαιρέσεων