Α. Τζιτζικώστας: «Σας ζητώ ισχυρή εντολή για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη Μακεδονία»

Μήνυμα προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής, ώστε με την ψήφο τους να δώσουν ισχυρή εντολή  στην περιφερειακή παράταξη «Αλληλεγγύη», στέλνει ο επικεφαλής του συνδυασμού, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

 Το μήνυμα του κ. Τζιτζικώστα για τις εκλογές είναι το εξής:

 «Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε, τώρα το λόγο έχουν οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας. Στις περιφερειακές εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και τους καλώ να συμμετέχουν την Κυριακή στις εκλογές. Τους ζητώ ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά να δώσουν στην αυθεντικά αυτοδιοικητική περιφερειακή παράταξή μας, την “Αλληλεγγύη”, ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας, γιατί αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε, γιατί έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο, γιατί μπορούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα όλων των πολιτών, γιατί χτίζουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια με σιγουριά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Με την ψήφο σας, μας δίνετε δύναμη. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Ζητάμε τη δύναμη για να μη μπορέσει κανείς να μας εκβιάσει και να ακυρώσει τα μέτρα ελάφρυνσης
Επόμενο άρθροΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γενική δοκιμή για τις Εκλογές της 26ης Μαΐου