Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στο Μεσημέρι της Έδεσσας.

Σ Π ΑΓ. Όρους 1          Η αναχώρηση των προσκυνητών έγινε στις 07.30 και η άφιξη στις 08.50. Οι προσκυνητές εκκλησιάστηκαν στο καθολικό της Μονής, που την ημέρα εκείνη πανηγύριζε. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για το γεγονός και η ηγουμένη φρόντισε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους προσκυνητές του Αγίου Όρους.

Σ Π ΑΓ. Όρους 4          Μετά τη θεία λειτουργία έγινε δεξίωση στο αρχονταρίκι και ακολούθησε ξενάγηση στο Χατζηγιάννειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου γίνονται πολλές συνεδριακές εκδηλώσεις. Το κέντρο αυτό έγινε με δωρεά των αδελφών Χατζηγιάννη.

Σ Π ΑΓ. Όρους 4          Στη συνέχεια οι προσκυνητές κατευθύνθηκαν στους καταρράκτες της Έδεσσας, και γευμάτισαν στα καταστήματα της περιοχής.

Σ Π ΑΓ. Όρους 2          Στα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα διακρίνονται οι επισκέπτες της Μονής στους χώρους που επισκέφτηκαν.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Προηγούμενο άρθροΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Οι «πονηρές» Λευκές Νύκτες πρέπει να γίνουν λευκές μέρες
Επόμενο άρθροΙσραήλ: Έφτασε αργά απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα Ιεροσόλυμα για να παραστεί στην εκδήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών της αναστύλωσης του Πανάγιου Τάφου