Αγώνας βόλεϊ κορασίδων ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίχτριες της Αλεξάνδρειας απέναντι στη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου μας.
Vas Sim
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα του αγωνα (1-3 σετ), σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μάλλον αδικεί την ομάδα μας. Αν και προηγηθήκαμε επικρατώντας στο 1ο σετ με 25-22 οι τραυματισμοί και οι απουσίες βασικών παιχτριών άφησαν τη Μαρία Βασιλακάκη χωρίς αρκετές επιλογές, με αποτέλεσμα να χαθεί το 2ο σετ με 16-25. Με το ξεκίνημα του επόμενου σετ το παιχνίδι πήρε φωτιά, καθώς οι πόντοι άλλαζαν συναρπαστικά κάτοχο.Ατυχίες και κούραση, σε συνδυασμό και με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Αιγινίου, έφεραν το 20-25 υπέρ των φιλοξενούμενων που γύρισαν το παιχνίδι σε 1-2 σετ.

b2

Το τελευταίο,  ήταν και το συναρπαστικότερο σετ, καθώς οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των αθλητριών του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ δεν άφησαν κανένα εύκολο πόντο, αναγκάζοντας σε 2 time out την προπονήτρια της ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, Μαρία Αθανασιάδου. Παρόλα αυτά επικράτησε και στο 4ο σετ η έμπειρη ομάδα των φιλοξενούμενων, τελειώνοντας το ν αγώνα νικηφόρα με σκορ 20-25, με τελικό αποτέλεσμα 1-3 σετ. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν σίγουρα στις νεαρές αθλήτριες και στην coach Μαρία Βασιλακάκη, που αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την πολύ καλή δουλειά που κάνουν σε συλλογικό επίπεδο, εκπροσωπώντας και διαφημίζοντας παράλληλα το όνομα της πόλης μας.

Δείτε φάσεις του αγώνα στο βίντεο:

 

Η σύνθεση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ):

ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ

ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΑΤΡΑΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΧΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ

Τα σετ

25-22 (1-0)

16-25 (1-1)

20-25 (1-2)

20-25 (1-3)

Ο Έμβολος εύχεται στην ομάδα της Αλεξάνδρειας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με πολλές νίκες και ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

b1 b3 b2 b5 b4 b6 b9 b8 b7

Προηγούμενο άρθροΑ΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: «Ήττα στις λεπτομέρειες»
Επόμενο άρθροΟι ζεστές Αλκυονίδες μέρες τον Ιανουάριο και ο μύθος της Αλκυόνης