Αλεξάνδρεια – Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Αλεξάνδρειας

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Β΄ Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού πλαίσια έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 07/12/2016 έμπροσθεν του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοποδηλάτων πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους, την Τετάρτη 07-12-2016 και από ώρες 13:00 έως 24:00.

Άρθρο 2ο

α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς.

β. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

γ. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Άρθρο 3ο

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Άρθρο 4ο

-Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.-

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

Προηγούμενο άρθροΗ Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες με σκοπό την αποφυγή εξαπάτησης τους κατά τις συναλλαγές τους στο διαδίκτυο
Επόμενο άρθροΥπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την “Κάρτα του Αγρότη” μεταξύ ΥπΑΑΤ και Εθνικής Τράπεζας