Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Ομιλία και δωρεάν εξετάσεις σακχάρου από το ΕΠΑΛ-ΕΚ Έδεσσας

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Ομιλία και δωρεάν εξετάσεις σακχάρου από το ΕΠΑΛ-ΕΚ Έδεσσας

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου  θα πραγματοποιηθεί από το ΕΠΑΛ και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Έδεσσας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς στην Έδεσσα, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας με το Τμήμα Νοσηλευτικής θα πραγματοποιήσει  μέτρηση σακχάρου  σε πολίτες  που θα βρεθούν εκεί.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη, μιας πάθησης που τείνει να γίνει η μάστιγα του αιώνα και η πρόληψη είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της.

Στα πλαίσια της ίδιας δράσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση -ομιλία την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2026 στο “φουαγιέ του ΕΠΑΛ Έδεσσας(κτίριο δίπλα στον Σκλαβενίτη). Στην εκδήλωση η οποία θα αρχίσει στις 10.00, θα μιλήσουν οι κκ. Φελέκης Θεόδωρος Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος και  Τσεπκεντζής Παναγιώτης  Διαιτολόγος Διατροφολόγος -MSc κλινικής Διαιτολογίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ 20261

Προηγούμενο άρθροΝΔ: Οι νέες υποψηφιότητες βουλευτών ανά περιφέρεια με απόφαση Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΝάουσα: Αυτές είναι οι ταινίες που θα προβληθούν στο “CINERIA” (5-11 Νοεμβρίου)