Αλεξάνδρεια: Αγώνας παιδικού πρωταθλήματος – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Α.Σ. ΑΘΛΟΣ – Νίκη του Άθλου… παρά τις απουσίες

Την Κυριακή 27/11/2016 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων 2016-17 που διοργανώνεται από την ΕΚΑΣΚΕΜ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο τοπικό ντέρμπι του 2ου Ομίλου η ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με τον ΆΘΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ath3Νικήτρια με τελικό σκορ 39-43 αναδείχθηκε η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του ΆΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο μεταξύ των οποίων ήταν γονείς, συμμαθητές, συναθλητές και φίλοι του αθλήματος.

Η ομάδα του ΆΘΛΟΥ  πήρε «κεφάλι» στο σκορ από την αρχή του αγώνα( 2-8 ).Στη συνέχεια η ομάδα του ΓΑΣ ισορρόπησε το σκορ και πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με την ελάχιστη διαφορά ( 19-18 ).Το άγχος του αγώνα δεν άφηνε τους νεαρούς παίχτες και των δυο ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και έτσι το σκορ έμεινε χαμηλά, αλλά από την άλλη το παιχνίδι απόκτησε την σκληρή ομορφιά των  ντέρμπι.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στη τέταρτη περίοδο ο ΆΘΛΟΣ με δυνατές άμυνες κράτησε τον αντίπαλο στους 8 πόντους ενώ από την άλλη βρήκε λύσεις στην επίθεση και με 16 πόντους συγκομιδή κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι με τελικό σκορ 39-43.

ath1Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ ( Τσοπουρίδης ): Σωτηράκης 4, Εξαρχόπουλος 10, Τερζίδης, Μουγκλέτσι, Πιπιλιαρίδης 2, Γιοβανόπουλος 5, Πουαρίδης Φ. 12 ( 1 ), Τσοπουρίδης 1, Γκλεζάκος 2, Νοτόπουλος, Πουαρίδης Ι.

ΑΘΛΟΣ ( Αγγέλης ) : Τακουτής, Ψυχογιός 5, Πεκιαρίδης, Κυριαζόπουλος, Πρόιος, Γιαντσιδιώτης 5, Ντάμτσης 1, Χατζηλεμονιάς, Χαριτόπουλος 20 ( 3 ), Θεοδωρίδης, Τσαρούχας 3, Βασιλείου, Ευθυμιόπουλος 9.

  • Εξαιρετική η διαιτησία του νεαρού και εξελίξιμου διαιτητή από την Βέροια κ. Σ. Χατζηχαρίση ο οποίος αν και μόνος στο παιχνίδι, κακώς αλλά  δεν ορίζονται δυο διαιτητές ,κράτησε τις ισορροπίες σε ένα δύσκολο ματς.
  • Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Άθλου αγωνίζεται για πρώτη φορά σε επίσημο Πρωτάθλημα Παίδων λόγω των λίγων ετών από την ίδρυση του Συλλόγου και ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το παρθενικό της( δεν αγωνίστηκε λόγω ρεπό βάσει προγράμματος την πρώτη αγωνιστική).
  • ath2Aπό την ομάδα του ΆΘΛΟΥ απουσίαζαν από το ντέρμπι δύο βασικότατοι παίχτες ο point guard  Ζαχαρίας Σταυρόπουλος και ο small forward Γιώργος Παύλου που θα απουσιάσουν για αρκετό ακόμη διάστημα λόγω τραυματισμών ( κατάγματα).
  • Ο Α.Σ. ‘ΑΘΛΟΣ ευχαριστεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρόν στο γήπεδο και εύχεται και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας ( αρχής γεννωμένης από το επόμενο εντός έδρας με τον ΑΟΚ Βέροιας την ερχόμενη Κυριακή 4/12 ) να γεμίσει πάλι το κλειστό του 2ου Γυμνασίου. Επίσης συγχαίρουμε  την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την προσπάθεια της στο συγκεκριμένο παιχνίδι και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Προηγούμενο άρθροΣε αυξημένη εγρήγορση οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λόγω πλήθους κρουσμάτων της γρίπης των πτηνών στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΑνοικτό Κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας