Αρχική Πολιτική ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση προετοιμάζει τη μείωση του χρόνου καταβολής του επιδόματος ανεργίας...

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση προετοιμάζει τη μείωση του χρόνου καταβολής του επιδόματος ανεργίας στους δύο μήνες-«Επιδημία» ακραίων δηλώσεων από στελέχη της ΝΔ μετά την τοποθέτηση Μαρινάκη

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση προετοιμάζει τη μείωση του χρόνου καταβολής του επιδόματος ανεργίας στους δύο μήνες. Η δήλωση Μαρινάκη ήταν μόνο η αρχή. Ξέσπασε «επιδημία» ακραίων δηλώσεων από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Μετά τον κ. Βορίδη που δήλωσε πως  άποψή του είναι ο «επιπλέον εξορθολογισμός του επιδόματος ανεργίας», ήρθε η δήλωση του Υφυπουργού ΕσωτερικώνΒασίλη Σπανάκη, στο Open ότι «δεν είπε κάτι ο κ. Μαρινάκης που είναι μακριά από την αγορά» και του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου που επιχειρηματολόγησε πως «το επίδομα ανεργίας δεν είναι Άγιο Δισκοπότηρο».

Η κρυφή ατζέντα αποκαλύφθηκε. Η συμφωνία Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  με την ακραία δήλωση Μαρινάκη, δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Προηγούμενο άρθροΕλπίδα για τη Δημοκρατία: Το πρόγραμμα του Κινήματος για τον Πολιτισμό
Επόμενο άρθροΣτην Αθήνα παρουσιάστηκε με επιτυχία το συγγραφικό έργο του Αλέκου Χατζηκώστα