Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/9/2026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Οφείλει άμεσα εξηγήσεις ο πρωθυπουργός ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ απαίτησε ο Καλίν από τον Μητσοτάκη – Η ακτινογραφία των νέων μέτρων – ΕΠΕΣΕ το «Τείχος» στη Γερμανία»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΙΣΟΠΟΣΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ Πώς θα χτιστεί το «εφάπαξ» στα 18 έτη – 1.734 προσλήψεις μονίμων και εποχικών – Η δύσκολη επόμενη ημέρα της Γερμανίας μετά τη νίκη AfD»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΔΕΘ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ «112» για απάτες – AfD: ΝΙΚΗ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ»

ΕΣΤΙΑ: « Ἀπειλές Καλίν ἐντός Μεγάρου Μαξίμου «Yeni Safak»: Ο αρχηγός της ΜΙΤ συνάντησε τον Πρωθυπουργό και το προειδοποίησε ότι «η Τουρκία δεν θα δεχθεί τετελεσμένα στο Αιγαίο» – Ερντογάν: «Δέν θα μείνουμε άπραγοι»– Σήμερα οἱ ὑπογραφές γιά τίς δύο φρεγάτες ἀπό τήν Ἰταλία»

ESPRESSO: «Διαζύγιο εξπρές για τον Ελληνα «Nip/Tuck» – 72 ώρες με τη Μαρέβα στη ΔΕΘ»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΘΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 1956-2026 Το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχασε έναν πυλώνα του – ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΘ Πολύ λίγα… πολύ αργά»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Γιατί ο Μητσοτάκης επιλέγει τη σύγκρουση με τους πρώην Στόχοι οι Σαμαράς και Τσίπρας – Το δίλημμα της ακυβερνησίας– Οι μειώσεις φόρων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις – Η επόμενη ημέρα μετά τον θρίαμβο της AfD»

KONTRA NEWS: «Η εξειδίκευση όλων των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

STAR PRESS: «ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ; – ΔΙΑΖΥΓΙΟ-«ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΡΑ – Στα «πράσα» η κόρη του Καραμανλή»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Αφετηρία νέων, πιο μαζικών και αποφασιστικών αγώνων το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη ΔΕΘ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «Οι αλλαγές σε μισθούς, φόρους, συντάξεις και επενδύσεις – Το AfD αναζητεί βουλευτές ή κόμματα που θα το στηρίξουν για να σχηματίσει κυβέρνηση – Με «βαριά ατζέντα» στην Αίγυπτο ο πρωθυπουργός»

POLITICAL: «Συναγερμός μετά τον θρίαμβο του ακροδεξιού AfD στη Γερμανία – ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ» του Μαξίμου από τη ΔΕΘ»

ΤΟ MANIFESTO: «ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Δεν υπάρχει ελπίς για τον μεγάλο ασθενή της Κεντροαριστεράς – ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ για τη νέα γενιά – ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVRTISq ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»

FINANCE AND MARKETS VOICE: «Βεβήλωσαν τον Μέγα Αλέξανδρο οι «Μακεδονομάχοι» για τη συναυλία του Ρέμου – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ: «Σαρωτική νίκη του ακροδεξιού κόμματος AfD στη Σαξονία-Ανχαλτ – Η επόμενη ημέρα της ΔΕΘ ανοίγει τον δρόμο προς τις κάλπες»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ Επιχείρηση Ελ Αλαμέιν με τέσσερα καυτά ζητήματα – Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ για 2,2 εκατ. ωφελούμενους – Το AfD προελαύνει, ο Μερτς στα σχοινιά, η Ευρώπη ανησυχεί»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πώς θα γεμίσει ο… παιδικός κουμπαράς με 60.000 ευρώ – Τα κριτήρια ψαλιδίσματος των τεκμηρίων – ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΙΡΑΝ Εκτίναξη τιμών πετρελαίου»

Προηγούμενο άρθροΚασεροπιτάκια της Στάλως – Πανεύκολα και τόσο νόστιμα…
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στη ΔΕΘ: Παροχές χωρίς λεφτόδεντρα – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος