Αρχική Πολιτική Στα χωριά του Δήμου Νάουσας τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα ο Λάζαρος...

Στα χωριά του Δήμου Νάουσας τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στα χωριά του Δήμου Νάουσας τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα βρήκε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη στα όμορφα χωριά του Δήμου Νάουσας. Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε αρχικά τον Κοπανό και τη Χαρίεσσα, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές με τους κατοίκους για υγεία, δύναμη και προκοπή.

 

Η γιορτινή διαδρομή συνεχίστηκε στα Λευκάδια, όπου ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, μαζί με τις ευχές που πήραν και έδωσαν στους κατοίκους, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με μεγάλο ενθουσιασμό στις φημισμένες πια αυγομαχίες, ένα μοναδικό έθιμο που αναδεικνύει την πλούσια παράδοση του τόπου μας και το οποίο, για ακόμη μία χρονιά, ο κόσμος αγκάλιασε με κέφι και χαμόγελα.

Τσαβδ output 3.JPEG

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Συγχαρητήρια δήλωση στην Εθνική Ομάδα Χάντμπολ Γυναικών για την ιστορική πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Επόμενο άρθροΣχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ