Πρόγραμμα Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, ανήμερα της διεθνούς ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, στις 11:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και οι γυναίκες βουλευτές του Κινήματος θα καταθέσουν λουλούδια στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα (Λεωφόρος Δημοκρατίας 49, Άγιοι Ανάργυροι).

Στις 15:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Βουλή και στις 20:00 θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης και τιμής «ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ 1933-2024» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Ο Γερμανός ΥΠΕΞ λέει ότι οι συνομιλίες στη Γενεύη σημείωσαν “καθοριστική επιτυχία” για τους Ευρωπαίους
Επόμενο άρθροΑνδρέας Σπυρόπουλος: «Το αποτύπωμα του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού και ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει καταγραφεί. Ο κύκλος έχει κλείσει. Η χώρα έχει προχωρήσει»