Αλεξάνδρεια: Καθήλωσε το κοινό το ντοκιμαντέρ του Δομήνικου Ιγνατιάδη! – (βίντεο-φωτό)

Όπως ήδη είχε προαναγγείλει ο Έμβολος, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας η εκδήλωση προβολής και οικονομικής ενίσχυσης του ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ “VILLAGE POTEMKIN” σε σκηνοθεσία του αλεξανδρινού Δομήνικου Ιγνατιάδη.

Πριν την προβολή ο δημιουργός του έργου και η σύμβουλος τοξικοεξάρτησης κα Βασιλική Δεμιρτζόγλου προλόγισαν το γεγονός. Στο τέλος είχαν μία ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το κοινό, για το θέμα της μάστιγας των ναρκωτικών ουσιών.

“Κύριος στόχος μου είναι η τελειοποίηση του ντοκιμαντέρ από τεχνικής πλευράς και η προβολή του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό..” ήταν μερικά από τα λόγια του νεαρού σκηνοθέτη.

Ο Έμβολος εύχεται καλή πορεία και επιτυχία στο εγχείρημα του Δομήνικου και παράλληλα ταχεία ανάρρωση στον πατέρα του, μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

dsc03862dsc03865dsc03866dsc03873dsc03878dsc03885

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Παρέλαση στις 18 Οκτώβρη για την απελευθέρωση της πόλης
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία “γιόρτασε” το ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας την 3η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας