Με επιτυχία “γιόρτασε” το ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας την 3η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις των μαθητών και των καθηγητών του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας με κεντρικό θεματικό άξονα “Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους”.

Έτσι και έγινε! Όλοι ένιωσαν τη χαρά της άθλησης για λίγες ώρες. Ήταν σχεδόν καθολική η συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών στις αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσε με επιτυχία ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Στέλιος Στυλιανίδης.

Τα αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν ήταν: Ποδόσφαιρο 5×5, Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ), Πετοσφαίριση (Βόλεϊ), Επιτραπέζια Αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), Αντισφαίριση (Τένις) -Ρακέτες- Μπάντμιντον, Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής, βάδισμα, Χορός, Σχοινάκι κλπ, στα γήπεδα των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας.

Από το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας

epa-1epa-2epa-3epa-4epa-5

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Καθήλωσε το κοινό το ντοκιμαντέρ του Δομήνικου Ιγνατιάδη! – (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΒέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 11/10/2016 και Τετάρτη 12 /10/2016