Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 5 Ιουλίου 2025

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/7/2025

 

ΤΑ ΝΕΑ: «ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΡΟΥΜΑΝΑ, ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Αποσύρονται «δικαιούχοι» επιδοτήσεων για βιολογικά – Πιλοτική δίκη για συντάξεις στο 60% του μισθού – Χωρίς ίχνη φρένου το λεωφορείο»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Σε γερμανικές ράγες ο ΟΣΕ Η Deutsche Bahn σε ρόλο «τεχνικού μάνατζερ» για μια πενταετία – Τι συνέβη στο δρομολόγιο «122»»

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «ΕΚΛΟΓΕΣ τώρα για να σωθεί η χώρα»

EΣΤΙΑ: «Η κατάρρευσις της σοβαρότητος»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η ΕΛΑΣΤΙΚΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Παρέμβαση εισαγγελέα προτίθεται να ζητήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης Θάβουν ανεξέλεγκτα ραδιενεργά απόβλητα»

ESPRESSO: «ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ο μακελάρτης της Οδού Νιόβης»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Με τους λαούς ως η λευτεριά! Ενάντια στο σύστημα της αδικίας και των πολέμων»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «12+1 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ – ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΗΓΗ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ… 1998»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΘ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ»

KONTRANEWS: «Κινούμενες βόμβες τα λεφορεία που παραβιάζουν καθημερινά ολόκληρο τον ΚΟΚ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΣΑ»

Η ΑΠΟΨΗ: «ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ-ΤΕΜΠΗ-ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ… ΑΝΗΞΕΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟΙ «Φρίκη» στο Κορωπί – ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ «ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ» Μετοπική ΠΑΣΟΚ με Φλωρίδη – ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΙΩΣΕ Η ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ Σύγκρουση λεωφορείων με 54 τραυματίες στη Βούλα»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ Οι βάσεις που ανοίγουν την πόρτα σε 200 δημοφιλείς σχολές – Προσκύνημα Μητσοτάκη στο Περιβόλι της Παναγίας»

STAR: «Τι κρύβεται πίσω από τους αιφνίδιους θανάτους Κούγια, Λιδάκη, Χαρδαβέλλα 3 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

AXIANEWS: «ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ «ΡΑΛΙ» ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ – Τέλος στη φαρσοκωμωδία του Χρηματιστηρίου EURONEXT»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ENI, BP ΚΑΙ TOTALENERGIES ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ DATA ROOM ΓΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ Το Big Oil «βλέπει» τους υδρογονάνθρακες»

AGRENDA: «Ο ΑΤΑΚ βγάζει εκτός τσεκ το 30%»

Προηγούμενο άρθροΠλιγούρι αρμένικο – Γεύση επική και θρεπτική…
Επόμενο άρθροΈπος ανευθυνότητας & τυχοδιωκτισμού – Γράφει o Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος