Πλατύ: Γυμναστείτε, χορέψτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας! Τα μαθήματα ζούμπα μόλις ξεκίνησαν στο Σύλ. Καππαδοκών Πλατέος.

Γράφει η Αγαθούλα Γεωργιάδου

Όπως οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι, έτσι και Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος πρωτοπορεί έχοντας εντάξει την φετινή χρονιά στις δραστηριότητες του, εκτός από  τους παραδοσιακούς χορούς, ζούμπα, οριεντάλ και λάτιν.

Τα σεμινάρια έχουν ξεκινήσει και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα 7-8 το απόγευμα, Πέμπτη 10-11 το πρωί και Παρασκευή 8-9 και 9-10 το απόγευμα .

kapad-zoubaΤα μαθήματα είναι προσιτά, κυρίως για τις γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν οικονομικά, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.  Χοροδιδάσκαλος των τμημάτων είναι η  κ. Πάττυ Παράσχου και πληροφορίες στα τηλ. 6972984219 και 6974226840.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Ποντίων Πλατέος: Άρχισαν τα μαθήματα χορού, μαγειρικής, Ποντακής διαλέκτου και Ποντιακής λύρας
Επόμενο άρθρο‘”Προς όφελος των τωρινών και των επόμενων νέων γενεών της Βέροιας και της Ημαθίας ο πλούτος που θα παραχθεί από την ενοποίηση των αρχαιολογικών μας χώρων’’