Πρόσκληση σε Ρεσιτάλ Πιάνου της διεθνούς φήμης πιανίστας Nohyoung Kim_Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024_Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ. (Αγ. Σοφίας 38)

Θέμα: Ρεσιτάλ Πιάνου της Nohyoung Kim στην Αίθουσα Τέχνης της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Ρεσιτάλ Πιάνου της παγκοσμίου φήμης πιανίστας Nohyoung Kim που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα Τέχνης της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης (Αγ. Σοφίας 38).

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα βρεθεί στην πόλη μας για ένα και μοναδικό ρεσιτάλ με έργα Beethoven, Schubert και Chopin.

Πρόκειται για μια διακεκριμένη κλασική πιανίστα με διεθνή αναγνώριση για το εξαιρετικό της ταλέντο και την αφοσίωσή της στην τέχνη. Έχει αποσπάσει το ειδικό βραβείο «Soroptimist Vercelli» στον Διαγωνισμό Πιάνου Viotti, καθώς και δεύτερα βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου «Γιώργος Θυμής»και στον MozARTe International Piano Competition. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Kim έχει συμπράξει με κορυφαίες ορχήστρες, όπως η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Yonsei και η Haneum Philarmonic Orchestra. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί σειρά ρεσιτάλ στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας το καλλιτεχνικό της όραμα σε εμβληματικές συναυλιακές αίθουσες.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά!

Τηλ. Επικ. 2310220700, 2310277911

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ»
Επόμενο άρθροΗ INTRACOM DEFENSE στην AUSA 2024