Χάρης Δούκας: «Την επόμενη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»

Χάρης Δούκας: «Την επόμενη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η περιοδεία ξεκίνησε από το Αγρίνιο, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα. Στη συνέχεια, ο κ. Δούκας συναντήθηκε με τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός και συζήτησε ποδοσφαιρικά αλλά και επενδυτικά θέματα της περιοχής.

Έπειτα, συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας Τ.Ε.Ε., και στη συνέχεια με τη Διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου άκουσε τα σοβαρά προβλήματα του νομού.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του ο κ. Δούκας πραγματοποίησε ομιλία σε κεντρική εκδήλωση, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στο Αγρίνιο. Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν, Βουλευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, και πλήθος πολιτών.

Στην ομιλία του ο κ. Δούκας, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φίλες και φίλοι, σε αυτήν την εκλογική διαδικασία έχουμε μπει για να δυναμώσουμε. Και την αλλαγή ηγεσίας δεν την λέω μόνο εγώ, την λένε άλλοι 4, 5 συνολικά, υποψήφιοι για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Κανένας από όλους αυτούς δεν είναι ούτε τυχοδιώκτης, ούτε φευγάτος, ούτε αλαζόνας, ούτε αριβίστας, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρίγκιπας, ούτε σουλτάνος. Φίλες και φίλοι, η ενότητα χτίζεται και σφυρηλατείται με τις πράξεις μας. Και πρέπει την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μαζί. Και πιστεύω βαθιά ότι όλοι, και οι 6, έχουμε να προσφέρουμε για να δυναμώσουμε το κόμμα. Και πρέπει να έχουμε ένα άλλο υπόδειγμα. Ένα άλλο υπόδειγμα πολιτικής και ήθους».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του κ. Δούκα, εδώ τις σχετικές φωτογραφίες και εδώ τα σχετικά πλάνα από την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Ξυλοκάστρου, από την οποία θρηνούμε την απώλεια δύο συμπολιτών μας,  ο κ. Δούκας μετέβη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτο. Ενημερώθηκε για το μέτωπο της πυρκαγιάς και την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, με τον κ. Δούκα να διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος Αθηναίων βρίσκεται στο πλευρό τους ενώ έχει ήδη θέσει υδροφόρα στη διάθεση της πυροσβεστικής.

Τις επόμενες μέρες, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία του, με ομιλίες σε εκδηλώσεις στις παρακάτω περιοχές:

Στην Αθήνα, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Κλειστό Γήπεδο Πανελληνίου, Ευελπίδων 2.

αθηνα

Στην Κατερίνη, την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης “Εκάβη”, 7ης Μεραρχίας 10.

κατερινη

Στη Λάρισα, την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

λαρισα

Προηγούμενο άρθροΠαράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας
Επόμενο άρθροΗ τεχνητή νοημοσύνη βοηθός στη μάθηση: οι ειδικοί προτρέπουν τους μαθητές να υιοθετήσουν νέες προσεγγίσεις