26-9-2024 Ενημερωτικό Δελτίο του τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (25 Σεπτεμβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η προαναφερόμενη γυναίκα επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και κατά τη στιγμή της στάθμευσης του οχήματος, οι αστυνομικοί επιχείρησαν τον έλεγχο του οχήματος, ωστόσο ο οδηγός για να αποφύγει τον έλεγχο ξεκίνησε το όχημα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.

Στη συνέχεια από το όχημα απορρίφθηκε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1.042 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Έπειτα σε κοντινή απόσταση ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.

Η ημεδαπή γυναίκα συνελήφθη και κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Από την οικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,78 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατάσχεση ναρκωτικών ΤΑ Κιλκίς 1

Συλλήψεις για κλοπή

· Συνελήφθη χθες (25 Σεπτεμβρίου 2024) το απόγευμα στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα παραβίασε παράθυρο μονοκατοικίας και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

· Συνελήφθη χθες (25 Σεπτεμβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από όχημα ένα τσαντάκι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών
Επόμενο άρθροPricefox: Πώς γίνεται η ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών (ρεύματος, νερού κά)