Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ημαθίας Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας εύχονται σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με αισιοδοξία, δύναμη και προσήλωση, η νέα χρονιά να φέρει νέες γνώσεις, εμπειρίες και επιτυχίες.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα για την ενίσχυση της εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των σχολείων και των πανεπιστημίων.
Η εισαγωγή της τεχνολογίας στα σχολεία μέσω ψηφιακών εργαλείων, όπως οι διαδραστικοί πίνακες, τα ψηφιακά βιβλία και οι διαδικτυακές πλατφόρμες μάθησης, η βελτίωση των σχολικών και υποδομών μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», η ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, η πρόσληψη χιλιάδων εκπαιδευτικών και επιμόρφωση τους είναι μερικά από αυτά τα μέτρα που αποσκοπούν στη δημιουργία ενός πιο σύγχρονου και ανταγωνιστικού εκπαιδευτικού συστήματος.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της εκπαιδευτικής κοινότητας, στηρίζοντας ένα σύγχρονο και ποιοτικό εκπαιδευτικό σύστημα για το καλό των παιδιών μας και του μέλλοντος της πατρίδας μας.
Καλή αρχή σε όλους!

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Δημιουργείται Ψηφιακός Χάρτης Απινιδωτών για την προστασία της υγείας των πολιτών
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Έκλεψαν 350.000 ευρώ από σταθμευμένο αυτοκίνητο – Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες