Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Το ΔΣ του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί εγκάρδια τον κ. Γεράσιμο Καλλιγά, την οικογένειά του και τον «Εκδοτικό Οίκο SUPER COURSE», για τη γενναιόδωρη δωρεά του χρηματικού ποσού των 1000 €, προς κάλυψη καθημερινών, λειτουργικών αναγκών του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής  της δομή μας.

Τόσο ο ίδιος ο κ. Καλλιγάς όσο και η οικογένειά του, υποστηρίζουν διαχρονικά το Σύλλογό μας, ως προς την εύρυθμη λειτουργία της δομής και την υλοποίηση των δράσεων που διενεργούμε σε επίπεδο πρόληψης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης κατά της βίας. Η σταθερή αρωγή του έργου μας, από πλευράς τους, αποτελεί τιμή, όχι μόνο για το Σύλλογο μας, αλλά και για τη Βέροια και όλη την Ημαθία, αφού η υποστήριξη του «Έρασμου» ταυτίζεται με την υποστήριξη της κακοποιημένης γυναίκας – παιδιού στην τοπική μας κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή.

Κάθε ευγενική χορηγία ή δωρεά του επιχειρηματικού κόσμου και των συμπολιτών μας συμβάλλει στην αναβάθμιση του μέσου όρου της ποιότητας ζωής των ευάλωτων ανθρώπων που συνδράμουμε, στη μείωση των όποιων ανισοτήτων και προάγει σημαντικά  τον τοπικό μας πολιτισμό.

 

Το ΔΣ

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027″
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

 

Προηγούμενο άρθροΣύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στην επιμορφωτική ημερίδα «Ερευνώντας στο αρχαίο Δίον ΙΙ»