Δήλωση Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την 3η Σεπτέμβρη

Σήμερα 50 χρόνια από την ίδρυση του λαογέννητου Σοσιαλιστικού κινήματος.

Ενός  κινήματος που έκανε την Ελλάδα να ακουστεί στην Ευρώπη , που έδωσε στον λαό την ουσιαστική ευκαιρία της αλλαγής και της καλυτέρευσης του ανθρώπινου βίου.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου είχαν ραντεβού με την ιστορία , πράγμα αδιαμφισβήτητο !

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ       ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να αναπτερώσει το πολιτικό ηθικό εκατομυρίων οικονομικά και κοινωνικά καταπιεσμένων  Ελλήνων, αυτό άλλωστε το έφερε στην κυβέρνηση  .

Μεταγενέστερα πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη , λάθη κυβερνήσεων συντηρητισμού και φυσικά  ανθρώπων που υποτίθεται το υπηρετούσαν αλλά  το πούλησαν έναντι πινακίου φακής και έτσι πέρασε και πάλι στην ιστορία μια δύσκολη δεκαετία συρρίκνωσης και κυρίως ενοχής !

Από αυτή την δεκαετία όμως το ΠΑΣΟΚ , το οποίο επιβίωσε χάρη στις βαθείες ρίζες του στην κοινωνία βγήκε κερδισμένο .

Κερδισμένο γιατί όλη αυτή η δυσκολία δημιούργησε νέα στελέχη και ανθρώπους με  ρομαντισμό και ζήλο για την ιδέα της σοσιαλδημοκρατίας  χωρίς κριτήρια εξουσίας και εγωκεντρισμού  αλλά με  πίστη για την αλλαγη , αλλαγή γεμάτη ισότητα και αλληλεγγύη !

Σήμερα 50 χρόνια μετά την ιστορική μέρα ίσως να είμαστε στο σταυροδρόμι μιας ακόμα νέας μεγάλης μέρας για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα .

Τσιχλακίδης Σάββας
Γραμματέας Ν.Ε. Ημαθίας

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω της ασφαλτόστρωσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη της Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκαν τα Οικονομικά στοιχεία μηνός Ιουλίου 2024, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας