Στη Κρήτη την Παρασκευή ο ΥπΑΑΤ, Κ. Τσιάρας – Ομιλία σε Ημερίδα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του νησιού

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, θα μιλήσει αύριο, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, σε Ημερίδα που διοργανώνει στο Ηράκλειο, η  Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Δημόσιες υποδομές και χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023-2027».

Στην ημερίδα, θα αναπτυχθούν ζητήματα τα οποία αφορούν την  εθνική στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη των υποδομών αρδευτικού νερού» και τη «μελέτη Στρατηγικού Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Νήσου Κρήτης για την κάλυψη των αναγκών αρμοδιότητας του ΥΠΑΑΤ».

Θα μιλήσουν επίσης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, ο ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημ. Παπαγιαννίδης, εκπρόσωποι των ΟΤΑ και του ΟΑΚ, καθώς και ο CEO της Ολλανδικής Εταιρείας HVA International B.V., Μιλτιάδης Γκουζούρης.

Η έναρξη των εργασιών της Ημερίδας θα γίνει στις 11.00 και θα πραγματοποιηθεί στις Αρχάνες Ηρακλείου, στο Παλιό Δημοτικό «Κτίριο Δημαρχείου».

Προηγούμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 25-7-2024 Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Επόμενο άρθροΑλλαγή της ημέρας λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στη Μελίκη του Δήμου Αλεξάνδρειας, λόγω της επίσημης αργίας της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της 15-08-2024