Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα, τόπο μαρτυρίου και ταφής των ηρωικών αγωνιστών της ΕΟΚΑ .

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων,Αννίτα Δημητρίου.

«Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε, ως ένα ενιαίο μέτωπο Ελλάδας και Κύπρου, είναι ότι δεν ξεχνάμε, όσα χρόνια και αν περάσουν ότι εξακολουθεί να υφίσταται συνεχιζόμενη κατοχή» σημείωσε η κα Δημητρίου απευθυνόμενη στον κ. Ανδρουλάκη.

«Είναι χρέος μας να μην ξεχάσουμε τους νεκρούς μας, τους αγνοούμενους, εκείνους που έφυγαν από τις πατρογονικές τους εστίες.Καταφέραμε όλοι μαζί η Κύπρος να είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με άλυτο το κυπριακό. Πρέπει να αξιοποιηθούν οι πρόνοιες του ευρωπαϊκού κεκτημένου όσον αφορά στη λύση αυτή καθαυτή, αλλά και άλλα θέματα που είναι αδιανόητα για οποιονδήποτε Ευρωπαίο πολίτη, όπως είναι η παρουσία κατοχικών στρατευμάτων σε κράτος μέλος της Ένωσης» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο.

Προηγούμενο άρθροΕξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία προς τον Υπουργό και Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας
Επόμενο άρθροΛάρισα-Κ. Τσιάρας: Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η πανώλη των μικρών μηρυκαστικών δεν εγκυμονεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία