Ένα Μαζί: Εκδηλώσεις χωρίς προϋπολογισμό για πρώτη φορά στον Δήμο Νάουσας

ΘΕΜΑ: «Εκδηλώσεις χωρίς προϋπολογισμό για πρώτη φορά στον Δήμο Νάουσας»

Αγαπητοί συνδημότες,

Ως παράταξη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που οργανώνει αυτή την περίοδο η σημερινή Δημοτική Αρχή, οι οποίες εκτιμούμε ότι πρόκειται να κοστίσουν πάνω από 200.000 ευρώ.

Σε μια περίοδο όπου η τοπική μας κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις και υπάρχουν σημαντικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, θεωρούμε απαράδεκτο να δαπανώνται τεράστια ποσά χωρίς επαρκή διαφάνεια και σχεδιασμό.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει ακόμα ενημερώσει τους δημότες για την χρηματοδότηση αυτών των εκδηλώσεων. Η έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης είναι ανησυχητική και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι δημότες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν πώς δαπανώνται τα χρήματά τους και να είναι βέβαιοι ότι οι πόροι τους χρησιμοποιούνται με υπευθυνότητα και σε προτεραιότητες που πραγματικά εξυπηρετούν το κοινό καλό.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις μπορούν να είναι μια ευχάριστη προσθήκη στη ζωή της κοινότητάς μας, αλλά πρέπει να γίνονται με υπευθυνότητα και ορθή οικονομική διαχείριση. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τον προϋπολογισμό των εκδηλώσεων και να εξετάζει με αυστηρότητα τις δαπάνες τους, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας.

Ως αντιπολίτευση θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για διαφάνεια και υπευθυνότητα στις δαπάνες της δημοτικής διοίκησης. Οι πόροι μας πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και προτεραιότητα στα θέματα που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινή ζωή και την ευημερία των συνδημοτών μας.

Χορτάσαμε θεάματα.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν 2 άτομα στην Πιερία για εξαπάτηση πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων
Επόμενο άρθροΜ. Βορίδης: Ελπίζω η Τουρκία να έχει πάρει το μάθημα της από την προηγούμενη περίοδο