Φαράγγι Κράστας θεόπνευστο, θεόδροσο, γενναιόδωρα εμπνευσμένο! Κυριακή 7/7/2024

Απόλυτη λατρεία στη φύση και υδάτινες χαρές η διάσχιση του φαραγγιού της Κράστας από νεογέννητα μωρά έως τις τρίτες ηλικίες, με γύρω στους 60 τυχερούς απ΄ όλη την Ελλάδα, στην πρώτη φετινή εκδρομή.

Απλόχερα και ιδιαίτερα τίμησαν το Φαράγγι της Κράστας ο Σύλλογος ” Παιώνιες ” Θεσσαλονίκης, η Λέσχη Ανάγνωσης Βέροιας ” Ακυβέρνητος Απόπλους ” και η πολυπληθής ομάδα 25 μελών του Αθλητικού Συλλόγου Νάουσας TAEKWON – DO με τον προπονητή τους Παναγιώτη Δημητριάδη, τον εκπρόσωπο του Δ.Σ Κοσμά Κοσμίδη, μαζί και τις νεάνιδες πρωταθλήτριες Βαρβάρα Καρυπίδου 1. Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2023, 2. Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2024 και η Νένα Δημητριάδου, πρωταθλήτρια Ευρώπης 2022 και 2023. Μεγάλη η χαρά όλων μας, ευχόμενοι κι άλλες επιτυχίες!!!

Επόμενες 2 εκδρομές στο Φαράγγι της Κράστας α) 11 Αυγούστου β) 15 Σεπτεμβρίου, που και οι δύο είναι Κυριακάτικες, 10.30 πρωινής αναχωρήσεις από πλατεία Γιαννακοχωρίου, έχοντας νεράκια, μπουκιές, 2-3 αλλαξιές μαζί σας και τηλέφωνα 6939699902 – 23320 51124, για λάμψεις , αστραπές, βροντές και κεραυνούς στο Ιερό Βέρμιο!

Έχετε αίμα και σώμα Κράστας πάντα στο βήμα τής ανάσας σας, ευχαριστώντας τους νεολαίους οδηγούς από Γιαννακοχώρι στο ποτάμι, αφήνοντας στον κόσμο τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πολυαγαπημένα
Ηλίας Τσέχος

Φαράγγι Κράστας2 Φαράγγι Κράστας1

υστερόγραφο

Δεν συγχωρούμε όλοι οι εκδρομείς τον ΤΟΕΒ Νάουσας, την Κοινότητα Γαννακοχωρίου, τον Δήμο Νάουσας, για την αργοπορημένη επιδιόρθωση της τσακισμένης κι επικίνδυνης γεφυρούλας πριν το έμπα στο φαράγγι, στη Δέση, εδώ και 3 μήνες. Τα συγχαρητήριά μας!

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινές εκπτώσεις σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
Επόμενο άρθροΗμαθία: Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Βέροια»