2 χρυσά βραβεία κέρδισε το Pricefox στα Sales Excellence Awards 2024

Το Pricefox.gr, η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης ασφάλειας αυτοκινήτου και αλλαγής παρόχου ρεύματος και φυσικού αερίου, τιμήθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στα Sales Excellence Awards 2024. Αυτή η διπλή διάκριση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και των καινοτόμων πρακτικών της εταιρείας στην εξυπηρέτηση πελατών και στις πωλήσεις.

Sales Excellence Awards 2024 Stickers Gold

Συγκεκριμένα, το Pricefox.gr απέσπασε το Gold βραβείο στην κατηγορία “Μεγαλώνοντας την online αγορά ασφάλισης” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη και τις εξαιρετικές επιδόσεις στην αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, η πλατφόρμα τιμήθηκε με το Gold βραβείο για τον “Καλύτερο τρόπο αλλαγής προγράμματος ενέργειας”, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της στις λύσεις αλλαγής παρόχου ρεύματος και φυσικού αερίου.

Η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας του Pricefox. Το βραβείο είναι το επιστέγασμα του αγώνα που έκανε για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες της. Μπράβο στην ομάδα για την αφοσίωσή της και την επιμονή της.

Η τελετή βράβευσης, η οποία διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και την Boussias Events, ήταν μια εντυπωσιακή εκδήλωση που ανέδειξε τις κορυφαίες επιχειρηματικές πρακτικές από όλη την Ελλάδα. Το Pricefox.gr ευχαριστεί θερμά το Ινστιτούτο Πωλήσεων και την Boussias για την εξαιρετική διοργάνωση και για την αναγνώριση της προσπάθειάς της εταιρείας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στους μετόχους τους, και ειδικά στον όμιλο Αντέννα, για την αμέριστη υποστήριξή τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες του Pricefox, των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική για την επίτευξη αυτών των διακρίσεων. Τέλος, ευχαριστούμε τους χιλιάδες πελάτες που εμπιστεύονται καθημερινά το Pricefox για τις ανάγκες τους. Η εμπιστοσύνη τους είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας.

Sales Excellence Awards 2024 Stickers Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς Υπηρεσίες Ενέργεια

Το Pricefox έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα αλλαγής παρόχου στις προτιμήσεις των καταναλωτών πανελλαδικά. Με το όραμα “Εξοικονομούμε χρήματα και χρόνο για να ζουν όλοι μία καλύτερη ζωή”, συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών του.

Με σχεδόν τέσσερα χρόνια λειτουργίας, το Pricefox και η ομάδα του είναι περήφανοι για τις επιτυχίες που έχουν καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι διακρίσεις δεν είναι μόνο επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της, αλλά και κίνητρο για να συνεχίσει να καινοτομεί και να βελτιώνεται συνεχώς.

Το Pricefox δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Sales Excellence Awards 2024 Stickers Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς Ασφάλειες Τράπεζες

Προηγούμενο άρθροΚαραμέρος: Η κυβέρνηση φόρτωσε τα ξερόχορτα στους πολίτες της Ανατολικής Αττικής
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σταμάτη Αγγελόπουλο