Νίκος Ανδρουλάκης: «Υπηρετούμε την Ευρώπη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και των κοινών εργαλείων στήριξης της οικονομίας»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Υπηρετούμε την Ευρώπη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και των κοινών εργαλείων στήριξης της οικονομίας»

Τη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση “Ποσειδώνια 2024” επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε:

Προτεραιότητα μας είναι να στηρίξουμε την ελληνική ναυτιλία και πάνω απ’ όλα τον Έλληνα ναυτικό. Οι διεθνείς εκθέσεις είναι ένα παράθυρο της χώρας σε όλον τον κόσμο. Και ειδικά η ναυτιλία είναι για την Ελλάδα ένα διαβατήριο.

Όμως, αυτή την Κυριακή έχουμε και πολύ κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές που αφορούν σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, και τη ναυτιλία. Θεωρώ ότι είναι στοίχημα να ενισχυθούν οι προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στην ακροδεξιά, απέναντι στον αντιευρωπαϊσμό, απέναντι σε δυνάμεις που θέλουν μία Ευρώπη που θα αποφασίζουν μόνο οι ισχυροί.

Εμείς υπηρετούμε την Ευρώπη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και των κοινών εργαλείων στήριξης της οικονομίας.

Για μένα προτεραιότητα είναι ένα Ευρωπαϊκό Ταμείο Οικονομικής Κυριαρχίας που θα έχει στόχο να επαναπατριστούν επενδύσεις στην Ευρώπη από τρίτες χώρες, όπως η Κίνα, καθώς και ένα μόνιμο Ταμείο Ανάκαμψης για να στηρίξουμε τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία και τα δίκτυα για πραγματικά δίκαιη και πράσινη μετάβαση. Όλα αυτά θα τα επιλέξει ο λαός την Κυριακή με την ψήφο του. Γι’ αυτό σας καλώ σε συμμετοχή, μη γυρίσετε την πλάτη σε αυτές τις κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές. Στηρίξτε τις ευρωπαϊκές δυνάμεις απέναντι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, απέναντι στα άκρα, απέναντι σε όσους θέλουν ένα μέλλον δύσκολο γιατί πολύ απλά δεν επιλέγουν την αλληλεγγύη. Επιλέγουν την Ευρώπη που είμαστε «λίγο μαζί και πολύ χώρια».

Ανδρουλ 1

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΚΜ για την παράταση του προγράμματος αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων