Άρθρο του Τάσου Μπαρτζώκα: Ισχυρή Νέα Δημοκρατία σε μία ισχυρή Ευρώπη!

Με σημερινό του άρθρο στην ιστοσελίδα “Theopinion.gr”, ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Μπαρτζώκας, δίνει τη δική του οπτική στο διακύβευμα των επικείμενων Ευρωεκλογών και στο δυναμικό ρόλο που διαδραματίζει η Νέα Δημοκρατία στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο άρθρο του: “Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία είχε ισχυρό ποσοστό και δυνατό λόγο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προηγούμενη θητεία, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο πόσο μπορέσαμε να προωθήσουμε τις εθνικές μας ανάγκες σε επίπεδο ευρωπαϊκής στήριξης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτή την κατεύθυνση, είναι το γεγονός, ότι με πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα έλαβε από το Ταμείο Ανάκαμψης την υψηλότερη χρηματοδότηση στην Ευρώπη ως ποσοστό του ΑΕΠ της.

Πρόκειται για χρήματα, που η ελληνική Κυβέρνηση φροντίζει να απορροφώνται με ταχύτατους ρυθμούς και έχουν οδηγήσει σε ραγδαία μείωση της ανεργίας, στη μεγαλύτερη μείωση στο spread δανεισμού για την Ελλάδα, καθώς και την εκτίμηση ότι θα έχουμε το μεγαλύτερο περιθώριο πρόσθετου δημοσιονομικού χώρου. Οφέλη που μόνο αμελητέα δεν μπορούν να θεωρηθούν για την ώθηση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας μας!

Επομένως, η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να είναι ούτε “χαλαρή”, ούτε να έχει άλλα κίνητρα, πέραν του συμφέροντος της Ελλάδας μακροπρόθεσμα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει στην πράξη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια ότι κρατούν τις υποσχέσεις τους, βελτιώνονται διαρκώς μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος και θέτουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά! […] Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός συνεχίζουν με την ίδια προσήλωση να αντιμετωπίζουν τα φλέγοντα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας, -όπως είναι η ακρίβεια-, με κινήσεις τόσο εντός των τειχών, όσο και εκτός, σε επικοινωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Διότι η Ευρώπη έχει τη δύναμη να είναι μέρος της λύσης και επομένως, οι Ευρωεκλογές είναι η αρχή για μία νέα δημιουργική πενταετία! Μάλιστα, το προσεγμένο ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες προσωπικότητες, για να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Εξάλλου, η ευρω-ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει πολλάκις ότι στηρίζει πάντα και μόνο τις ελληνικές θέσεις και τα ελληνικά συμφέροντα χωρίς αστερίσκους!

Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη!”

  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

https://www.theopinion.gr/opinions/ischyri-nea-dimokratia-se-mia-ischyri-eyropi/

Προηγούμενο άρθροΔημιουργία Ξανά: 3 προτάσεις της Δημιουργίας για την στεγαστική κρίση
Επόμενο άρθροegg – enter grow go: Best Performing New EBAN Member 2024_Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τον επιχειρηματικό επιταχυντή της Eurobank