Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 28 Μαΐου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/5/2024

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» – Βαριά πρόστιμα 400.000€ στο ΥΠΕΣ και 40.000€ στην Ασημακοπούλου για τη διαρροή των e-mails – ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ για το έβδομο αστέρι»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ Αιτήσεις για 1.727 θέσεις στο δημόσιο – ΠΡΟΣΤΙΜΟ 440.000€ ΣΕ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ EMAILS – «Ευγνωμονούσα» που είδε τον Παρθενώνα η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας – Αποθέωση για τους επτάστερους ήρωες – ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΑ»

ΕΣΤΙΑ: «Ιστορική αποκάλυψις του Προέδρου Ερντογάν για τα Σεπτεμβριανά»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Θριαμβευτική υποδοχή στον Παναθηναϊκό – Στα τουρκικά σχολεία οι χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» Πρόστιμα εξ ουρανού για τις παραλίες – Ουραγοί οι Έλληνες στην αποταμίευση – Σε τεντωμένο σκοινί Ισραήλ και Αίγυπτος – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πριγκίπισσα Κάκο»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄70 ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ – ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΑ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΡΙΞΤΕ ΙΣΟΒΙΑ στους 3 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ αρχιλαμόγια»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν  – ΣΕ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 440.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ EMAIL – ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΆΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ Νέο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Κοινή taskforce υπουργών αραβικών κρατών-ΕΕ – ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 7ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Υποδοχή ηρώων για τους πρωταθλητές Ευρώπης»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Με πιο ισχυρό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη λέμε «όχι» στην Υγεία – εμπόρευμα!»

Η ΑΥΓΗ: «Αίτημα για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους «Αν όχι τώρα, πότε;» Επίσκεψη-παρέμβαση Κασσελάκη στη Δυτική Όχθη και ηχηρό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, την Ε.Ε. και την ευρωπαϊκή Αριστερά – Κόλαση επί γης στη Ράφα – Το Δέντρο των Ψυχών για τους 57 νεκρούς των Τεμπών»

KONTRA NEWS: «Μετά τις ευρωεκλογές απομακρύνονται δύο υπουργοί ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ  – ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, «ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ» ΤΟ ΟΑΚΑ»

ESPRESSO: «ΝΕΚΡΗ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ Η καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. – Μέγα πλήθος με μάτια βουρκωμένα στην Εύβοια για το σκήνωμα του θαυματουργού αγίου-Ιωάννη του Ρώσσου ΑΓΙΕ, ΣΩΣΕ ΜΑΣ »

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΦΙΤΙΛΙΕΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ «Λευκή απεργία» στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη – Στη… στρατόσφαιρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού για το «τιμημένο»»

STAR: «Πώς «άρπαξε» τη βίλα ο Λιάγκας – ΟΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ: 4 ΔΙΣ. ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, 2 ΔΙΣ. ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ 2023 «Πόνταραν» σε δάνεια και μερίσματα – ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ Σκηνικό φρίκης στη Ράφα με δεκάδες άμαχους νεκρούς – 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ Ανθρώπινα δικαιώματα και θρησκευτική ελευθερία»

Προηγούμενο άρθροΚοτοπιτάκια της Έφης – Ένας πρωτότυπος μεζές για τσίπουρο ή κρασί
Επόμενο άρθροΡώσοι στη Λακωνία, μαφία στην Πάρνηθα, Χαλκίδας ταρίφες & Πανάθα – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος