ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας: Επίσκεψη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μας ενόψει των ευρωεκλογών!

 Το Σάββατο 25/5, το απόγευμα,

πραγματοποίησε ακόμη μία εκδήλωση με καλεσμένη την Ολυμπία Τελιγιορίδου υποψήφια ευρωβουλευτή και πρώην υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων η οποία ανέλυσε τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάνω σε όλα τα θέματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είναι το μόνο κόμμα του που ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα και δίνει απαντήσεις:

Για την εξωτερική πολιτική, για την ακρίβεια, για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις απειλές για την Ευρώπη, για τους αγρότες-που αυτή η κυβέρνηση τους κοροϊδεύει όσο κανείς!

«Η Ελλάδα χρειάζεται, μια δημοκρατική, κοινωνική, ισχυρή, ενωμένη, πολιτικά ολοκληρωμένη Ευρώπη. Στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, η ενίσχυση στην Ελλάδα, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όλων των αριστερών- προοδευτικών δυνάμεων στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. συνιστά επιτακτική ανάγκη και την κύρια στόχευση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα μεγάλα επίδικα των καιρών η κλιματική κρίση, η υγειονομική κρίση, η οικονομική κρίση, οι συγκρούσεις στο γεωπολιτικό περιβάλλον.» συνοψίζει  η υποψήφια ευρωβουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σε αντίθεση με άλλες εκδηλώσεις της Νέας  Δημοκρατίας που περιφέρουν υπουργούς και υποψήφιους και ανταλλάσσουν αναμνηστικά μεταξύ τους.

Όλο το επόμενο διάστημα ο κάθε Ημαθιώτης θα μας δει δίπλα του σε κάθε χωριό σε κάθε γειτονιά!

Εντείνουμε την προσπάθεια μας για μία Ημαθία της αλήθειας, της προόδου και της προοπτικής!

Απέναντι στην παρακμή που δημιουργεί η Νέα  Δημοκρατία  η απάντηση είναι ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία όχι τυφλή αντίδραση, όχι κόμματα χωρίς πρόγραμμα.

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ50473217 ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 50732033

Προηγούμενο άρθροΠολιτική εκδήλωση Όλγας Μαρκογιαννάκη Υποψήφιας Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΤηλέμαχοι συγχαρητήρια σε ΑΕ Αλεξάνδρειας