Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/5/2024

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων βγάζει γλώσσα για το «σκέτο Μακεδονία»  – «Αν δεν πειθαρχήσουν στο όνομα, θα υπάρξουν συνέπειες»»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! – Νέα στοιχεία συνδέουν τον Γεραπετρίτη με το «απόρρητο» κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών – Το ύπουλο σχέδιο της νέας σκοπιανής κυβέρνησης για μετονομασία του κρατιδίου σε Μακεδονία!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ «Κόφτης» στην ακρίβεια των πολυεθνικών  – ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΕΜΠΤΗ ΝΟΣΟΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΡΒΟΪΟΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – Τη σκότωσε 24 ώρες πριν από τη δίκη»

ΕΣΤΙΑ: «Άλλο η «κυριαρχία» και άλλο τα «κυριαρχικά δικαιώματα», κ. Πρωθυπουργέ!»

Η ΑΥΓΗ: «Έγκλημα και συγκάλυψη στα Τέμπη 15 τόνοι ψέματα Η τελική έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τους 15 τόνους ξυλόλιο καίει τον πρωθυπουργό  – Το καθεστώς αποκαλύπτεται – Ακόμη μια γυναίκα θύμα του ανίκανου και αδιάφορου κράτους»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΕΦ.ΣΥΝ.» – ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ… ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μέτωπο Πούτιν – Σι εναντίον ΗΠΑ – Εμπρηστική ρητορική από τα Σκόπια – Το ΣτΕ αποφασίζει για τα αυθαίρετα σε πιλοτές – Στην Ε.Ε. για τις τιμές των πολυεθνικών – Γιατί ήταν ελεύθερος ο δράστης – Η πλωτή αποβάθρα των ΗΠΑ για βοήθεια στη Γάζα»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ««Ο ΦΩΤΗΣ της ΕΥΠ είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ» – Οργιάζει η πιάτσα για το νέο ιδιοκτήτη, άνθρωπο του Ερντογάν «Παναθηναϊκός & ΣΚΑΪ πωλούνται στους Τούρκους»»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΤΙ «Η ΕΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ…» Πήραν: 3,2 δισ. για πρωτογενές πλεόνασμα Έδωσαν: Ούτε ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα!»

ESPRESSO: «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΒΟΪΟ – Ο εισαγγελέας καθάρισε τη στάμπα του κτήνους από τον Κώστα Κωστόπουλο ΧΩΡΙΣ «ΛΕΚΕ» ΒΙΑΣΜΟΥ Ο «Mr Σασμός»! »

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ «Ακήρυχτος πόλεμος» κατά των γυναικών  – ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στη φυλακή οι 2 νεαροί συλληφθέντες στη Ν. Μηχανιώνα – «ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΥΠΟΙΚ ΣΕ 600.000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ‘Η IRIS ή «καμπάνα»»

TA NEA:«ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ  – ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Επτά πλωτά ραντάρ θα μπουν στο Αιγαίο  – ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ 15 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ»

KONTRA: «ΡΕΚΟΡ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ – ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΒΟΪΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3,5 ΕΤΩΝ – ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «ΒΛΕΠΕΙ» Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

STAR: «Νέα στοιχεία για το κτήνος του Μενιδίου ΠΩΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ Καρφωμένο στην κοιλιά της άφησε το μαχαίρι  – ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΡΟΒΑΣ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου ΤΟ ΣτΕ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ… ΜΑΡΑΘΩΝΙΩΝ ΕΤΡΕΞΕ «ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ» – ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΑΤΥΠΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΘΟΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Προσυμπληρωμένα λάθη στις φορο-δηλώσεις»

 

Προηγούμενο άρθροΠροβατίνα κοκκινιστή με μακαρόνια – Βουνίσια κουζίνα αυθεντική
Επόμενο άρθροΟ Νιόνιος, ο Βενιζέλος & η «καμπύλη της μεταπολίτευσης» – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος