Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/4/2024

ΤΑ ΝΕΑ: «ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ  – ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η Ν.Δ. πάει την Ελλάδα μπροστά» – ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ – Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ «Μιλήστε είμαστε δυνατές»»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Εκπτώσεις σε πρόστιμα εφορίας Για όσους αποδέχονται την οφειλή που προκύπτει από έλεγχο – Τα παιδιά ένωσαν τις φωνές τους για την Κυριακή – Η πρώτη αγωγή αποζημίωσης για τα Τέμπη – Η ΑΔΑΕ κρίνει το αίτημα Ανδρουλάκη»

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ LIMIT DOWN ΣΕ ΑΠΟΔΡΟΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ »

EΣΤΙΑ: ««Πολύ βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι υπερήφανη για την Δικαιοσύνη» Παρέμβασις της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία νιώθει «ντροπή» για τα Τέμπη και ζητεί «ευθυκρισία και γενναιότητα από τους δικαστές» που χειρίζονται την υπόθεση-Πως δικαιολογήθηκε για τις ανεμογεννήτριες-Απόπειρα προσεγγίσεως με την Εκκλησία με αναφορές στον «Επιτάφιο» και την «Βυζαντινή Χορωδία»»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣτΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ »

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που κυβερνούν τη χώρα Μητσοτάκηδες: Λαθρεμπόριο όπλων, εμβολίων θανάτου και αρχαίων θησαυρών ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ & ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ»

ESPRESSO: «Η «Espresso» αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τη ρήξη στη σχέση της προέδρου της Πλεύσης με τον σύντροφο της και βουλευτή Διαμαντή Καρναστάση! ΚΡΙΣΗ στο love story ΤΗΣ ΖΩΗΣ  – ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ»»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Συνεχίζουμε κόντρα στο ρεύμα! Με ΚΚΕ πιο ισχυρό να χαλάσουμε τα αντιλαϊκά τους σχέδια! – ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ Ανοίγουν το βήμα τους τα συνδικάτα, παραμερίζουν τις δυνάμεις της υπονόμευσης και της απεργοσπασίας»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ «Π» ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ  – ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΑ «Π» ΣΤΟ 33,4% Η Ν.Δ., 17,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ >ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ >ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ >ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ  – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ «Κανείς ευάλωτος δεν θα μείνει εκτός του ΕΣΥ»»

KONTRANEWS: «Οι έδρες δεν είναι επιδόματα για να μοιράζονται υποστηρίζουν οι συνταγματολόγοι ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Μετά την αναμενόμενη απόφαση του Εκλογοδικείου για έκπτωση από την Βουλή των «Σπαρτιατών» – ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ – ΕΥΡΩ-ΑΠΑΤΗ ΜΑΜΟΥΘ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ»

Η ΑΠΟΨΗ: «Ν.Δ.: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  – ΚΟΣΣΟΒΟ Αλλαγής πολιτικής ή αυτονόμηση της Ντόρας; – ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ Τα κρίσιμα «πρωτόκολλα» που δεν μαθαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ.»

Ο ΛΟΓΟΣ: «Η ΑΔΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ «Βόμβα» του ΣτΕ – ΕΕ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Πολιτική συμφωνία για το αναπτυξιακό σχέιο ύψους 6 δισεκ. ευρώ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Τέσσερα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Η ΑΥΓΗ: «Ήττα του γαλάζιου παρακράτους Κόλαφος για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο ο οποίος κατασκευάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το 2021, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών και απαγόρευσε την ενημέρωση όσων παρακολουθούνταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Πανστρατιά για μια πανίσχυρη Ελλάδα! Μητσοτάκης: Η χώρα δεν αντέχει έναν νέο κύκλο ρίσκου και οι ψηφοφόροι δεν θα ανεχθούν κανένα πισωγύρισα – Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί τα εθνικά τραύματα όπως η τραγωδία των Τεμπών»

STAR: ««ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ» Πώς περιγράφουν τις τραυματικές τους εμπειρίες με τον σκηνοθέτη του «Σασμού»»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ένα ένα τα σκάνδαλα που «μπάζωσε» το καθεστώς Μητσοτάκη επανέρχονται στο προσκήνιο ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

AXIANEWS: «ΟΙ «ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΙ» ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ… 100 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΜ ΜΠΙΤΣ»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «145,2 ΔΙΣ. ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Αρρύθμιστα χρέη στο 62% του ΑΕΠ – Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟ – 50 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ. Το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Πτωτικό σερί εννέα μηνών για τις εξαγωγές»

AGRENDA: «Στιγμή για φθηνά αγροτικά δάνεια – Με το νόμο τα drones στο χωράφι»

Προηγούμενο άρθροΨωμάκια γεμιστά με ταχίνι – Γεύση Σαρακοστής
Επόμενο άρθροΔ. Μιχαηλίδου: Οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό συμβαδίζουν με τις αυξήσεις στον μέσο