Αλεξάνδρεια – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Δώρα Κουρκουτά: Είμαι ικανή να διοικήσω – Βίντεο – φωτό

Προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Μάνθος παρέθεσε η επικεφαλής του συνδυασμού Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ Δώρα Κουρκουτά, έπειτα από τη δικαίωσή της από την απόφαση του Πρωτοδικείου Βέροιας που διατάσσει την επανάληψη των εκλογών στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο:

Τα κυριότερα σημεία που στάθηκε:

Σχετικά με τη δικαίωση της ένστασης, σας εγγυόμαι ότι κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια και τελικά δικαιωθήκαμε. Η απόφαση είναι εκτελεστή, που σημαίνει πως θα εκτελεστεί άμεσα. Η απόφαση του δικαστηρίου ακυρώνει τις εκλογές που έγιναν. Η διοίκηση του Δήμου αυτή τη στιγμή είναι υπηρεσιακή. Γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζει μόνο τα επείγοντα θέματα της καθημερινότητας. Είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο. Ήλθα σε επαφή με την αποκεντρωμένη διοίκηση και ο συνδυασμός μας θα κατανοήσει και θα πράξει όλες τις ορθές διαδικασίες. Για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, ο κ. Γκυρίνης έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΣτΕ. Το αργότερο αρχές Απριλίου θα έχουμε εκλογές. Ο συνδυασμός μας έπρεπε να υποβληθεί και υποβλήθηκε εμπρόθεσμα. Το λάθος ήταν των δύο δικαστηρίων. Πάλεψα πολύ σε έναν αγώνα, όπου δέχθηκα επιθέσεις ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Είμαι ικανή να διοικήσω. Την όλη δικαστική μάχη ξεκίνησε ο κ. Γκυρίνης, επειδή ήθελε τη νίκη στα χαρτιά.

Ας προχωρήσουμε τώρα σε εκλογές κ. Γκυρίνη, τί φοβάστε;

Φωτογραφίες:

DSC 3130 DSC 3131 DSC 3132 DSC 3133 DSC 3134 DSC 3135 DSC 3136 DSC 3137 DSC 3138 DSC 3139

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δολοφονία 41 ετών εγκύου στην Καλαμαριά – Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του
Επόμενο άρθροΒέροια – Καμπανιακός 0-2. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το φιλικό παιχνίδι