ι καλικάντζαροι & η αίσθηση της ξευτίλας – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Κουμουνδούρου και μαζί μ’ αυτά αρχίζουν κι αποκαλύπτονται βρομιές και χυδαιότητες της περιόδου Τσίπρα.

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Σκουρλέτης και Φίλης ανέφεραν ότι πέριξ του Αλέξη Τσίπρα λειτουργούσε μια ομάδα που αποτελούνταν από τον περίγυρό του ( επώνυμοι δημοσιογράφοι , αρθρογράφοι εφημερίδων κλπ) και διακινούσαν 50 λογαριασμούς του στα  social media! Μας είπαν, δηλαδή, ότι αυτή η ομάδα , ουσιαστικά κατηύθυνε τη χυδαιότητα και το ψέμα στο διαδίκτυο. Από τα λογής λογής hashtags του τύπου «Μητσοτάκη που είναι τα παιδιά;», την χυδαιότητα του «Μητσοτάκη γαμ@@σαι», μέχρι κατασκευασμένες ιστορίες σαν της μικρής Μαρίας που …πέθανε σε νησίδα του Έβρου!!! Καλικάντζαροι των υπογείων! Εραστές της βρομιάς και της δυσωδίας.

Σκουρλέτης και Φίλης άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας. Αυτοί που μας μιλούσαν για… ηθικό πλεονέκτημα ήταν οι ίδιοι μέσα στον βούρκο του διαδικτύου και κατηύθυναν/ συντόνιζαν την χυδαία προπαγάνδα και το ψέμα. Ήταν κι εκείνοι  που, όπως αποδεικνύεται, γνώριζαν και σιωπούσαν. Ο συνεκτικός τους κρίκος ήταν η εξουσία και η προσμονή αυτής.

Μ’ αυτόν τον τρόπο κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στους δρόμους του Πολάκη! Οτιδήποτε συνέβαινε στη χώρα, έβγαιναν τα έμμισθα troll του Τσίπρα και δημιουργούσαν κλίμα. Πότε με τα εμβόλια που… σκοτώνουν ανθρώπους, πότε για την… ενδοτική πολιτική στα ελληνοτουρκικά, πότε με το φράχτη του Έβρου, για εξωνημένους δημοσιογράφους, δικαστές, για διαλυμένο ΕΣΥ και διάφορα τέτοια. Κατασκεύαζαν εχθρούς και στοχοποιούσαν όσους δεν τους προσκυνούσαν, με έμμισθους υβριστές και μισαλλόδοξα καθίκια που γάβγιζαν στο διαδίκτυο. Κι είναι απορίας άξιο ότι η ΕΣΗΕΑ σιωπά! Μούγκα στη στρούγκα!  Κι η Δικαιοσύνη το ίδιο.

Αν στην θέση των Σκουρλέτη και Φίλη ήταν κορυφαία στελέχη της ΝΔ που κατάγγειλαν τον Μητσοτάκη, το ένα συλλαλητήριο θα διαδεχόταν το άλλο στο Σύνταγμα. Οι δε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έτρεχαν πέντε –πέντε στους εισαγγελείς για να προασπίσουν τη Δημοκρατία…

Σήμερα θυμήθηκαν να τα καταγγείλουν Σκουρλέτης και Φίλης. Σήμερα που η χυδαιότητα στράφηκε εναντίον τους. Σήμερα που ο «αντί Τσίπρας» Πολλάκης, πήρε ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του, με μπροστάρη τον Κασσελάκη.

Δεν είναι τυχαία λοιπόν η απόλυτη κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ. Το βλέπουμε στην κοινωνία, το είδαμε και στην προχθεσινή δημοσκόπηση της GPO.

Βλέπουμε και το ξεκατίνιασμα, το ξεφτίλισμα των στελεχών του. Η πλάκα που τους γίνεται σε κάθε συζήτηση και για κάθε θέμα.  Άλλοι φεύγουν, άλλοι κρύβονται, άλλοι βγαίνουν στην τηλεόραση και χωρίς τσίπα … βρίζουν  τον… ακροδεξιό Μητσοτάκη! Τύποι που είναι η κακή πλευρά του φεγγαριού.

Ξέρετε κάτι; Η αίσθηση της ξευτίλας δεν αντέχεται. Η θυμηδία κι η ειρωνεία δημιουργούν πόνο σ’ εκείνους που νόμιζαν ότι είναι ανώτεροι! Κάποιους τους δουλεύουν απροκάλυπτα κι εκείνων τους φταίει ο Μητσοτάκης!  Δεν τους υπολογίζει κανένας πια κι εκείνοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Μιλάμε για προσωπικές τραγωδίες… Και απομυθοποίηση της Αριστεράς.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2023
Επόμενο άρθρο«Η χώρα μας έχει κάνει άλματα στην προώθηση των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας» δήλωσε σε ημερίδα ο Δ. Σταμενίτης
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.