Κώστας Μπρισίμης : Ένας υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Πλατέος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του

Μία ακόμη υποψηφιότητα που ξεχωρίζει στο τοπικό Συμβούλιο Πλατέος είναι αυτή του Κώστα Μπρισιμη ενός ανθρώπου που πάντα νοιάζεται για τον τόπο που ζει και γεννήθηκε.

Άνθρωπος παράδειγμα για τον εθελοντισμό του, τη δοτικότητα, τη δημιουργικότητα, την αστείρευτη ενέργειά του. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς πέρα από την καθημερινή έγνοια του για τους συμπολίτες του διαθέτοντας άπλετο χρόνο για τη λύση των προβλημάτων των κατοίκων του Πλατέος. Δεν διστάζει να πει την άποψη του και να τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης και γι αυτό τον λόγο εκλέγεται ανελλιπώς από το 2004 στο τοπικό συμβούλιο της Τ.Κ. Πλατέος. Επιτυχημένος επαγγελματίας άσκησε για χρόνο το επάγγελμα του ψυκτικού πριν παραδώσει τα σκήπτρα στο γιό του Τάσο ο οποίος έχει διακριθεί στον ίδιο τομέα δουλεύοντας για μεγάλες εταιρείες και εξυπηρετώντας ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.

Ο Κώστας Μπρισίμης αξίζει τη ψήφο των κατοίκων του Πλατέος διότι έχει δώσει δείγματα γραφής παίρνοντας άριστα στην προσπάθεια να κάνει ελκυστικό τον τόπο  αλλάζοντας του την εικόνα και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

Κωνσταντίνος Μπρισίμης 1

Κώστας Μπιρσίμης

Υποψήφιος Σύμβουλος για την Τ.Κ. Πλατέος

6944057022

Προηγούμενο άρθροΓ. Γεραπετρίτης στην ελληνική εθνική μεινότητα της Αλβανίας: «Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό σας»
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ – Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη