Σύλλογος κατοίκων Τούμπας η Ένωση: Θέμα γήπεδο ΠΑΟΚ και άποψη προς όλες τις παρατάξεις

Χθες έπαιξε ο ΠΑΟΚ με Γερμανική ομάδα και νίκησε. Όλη η άνω Τούμπα και η Κάτω Τούμπα και η Τριανδρία και ο περιφερειακός ήτανε σταματημένα με χιλιάδες αυτοκίνητα.

Απόδειξη είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο και μάλιστα σε χώρο πάνω από 200 στρέμματα και πάρκινγκ για τα χιλιάδες αυτοκίνητα.

Χρόνια φωνάζουμε ότι αυτό το γήπεδο θα πρέπει να γίνει έξω από την πόλη και κάποιοι επιμένουν για ιστορικούς λόγους θα πρέπει να γίνει εδώ και χώρια που δεχόμαστε αυτή την κατάσταση με τα εκατομμύρια καυσαέρια που έρχονται σε αυτή την περιοχή.

Για αυτό θα έλεγα ότι όλες οι παρατάξεις που κατεβαίνουν είτε στο δήμο είτε στην περιφέρεια θα πρέπει μετά τις εκλογές το όλο θέμα να το δούνε από την αρχή και να υπάρξει και νομοθετική ρύθμιση για αυτό το θέμα με την ευθύνη για το νέο γήπεδο .

Την ευθύνη να το αναλάβει αν χρειάζεται το κόστος ή ακόμα και οι περιφέρεια η και ο δήμος της Θεσσαλονίκης όπως είναι σήμερα το γήπεδο του μπάσκετ το Παλατάκι.

Θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι ο μοναδικός πνεύμονες για την Τούμπα με τις 200.000 κατοίκους είναι αυτός ο χώρος κι αν φύγει το γήπεδο από δω θα μπορέσει να γίνει ένα τεράστιο πάρκο για τις ανάγκες των παιδιών μας και των κατοίκων της περιοχής αυτή είναι η πιο σοβαρή πρόταση που μπορεί να γίνει.

Για αυτό το χώρο για να μην χτιστεί και μη γίνουν πολυκατοικίες αγωνίστηκαν για 25 ολόκληρα χρόνια και στο τέλος πληρώθηκε από το κράτος με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη στους οικοπεδούχος αυτός ο χώρος με 2 δισεκατομμύρια σε  ελληνικά χρήματα για να έχει ο κόσμος ένα ελεύθερο χώρο.

Αυτή είναι η πρότασή μας εδώ και πολλά χρόνια από το σύλλογο κατοίκων Τούμπας που αγωνίστηκαμε με όλους τους κάτοικους του συνοικισμού από τα νέα της Τούμπας την Εφημερίδα τα Νέα της

Τούμπα ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης Ανέστης

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Γραμμ. της Πολ. Επιτροπής της ΝΔ Π. Μαρινάκη στο εκλογικό κέντρο της υπ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρ. Κράτσα
Επόμενο άρθροΠέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου