Στην Fruit Attraction οι μεγαλύτεροι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Β.Ελλάδας

Την σφραγίδα της έγκριτης εταιρείας Novacert έχουν και φέτος οι πιο πλήρεις και εντυπωσιακές ελληνικές εκθεσιακές παρουσίες, στη επιτυχημένη διεθνή έκθεση FRUIT ATTRACTION, που γίνεται στη Μαδρίτη, από 3 – 5 Οκτωβρίου 2023.

  velvetos

Συμμετέχουν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί: AΣ Μελίκης, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ΑΣ Νέος Αλιάκμων, ΑΣ Ράχης Ολύμπου – Άγιος Λουκάς, η TASTY FRUIT και η ELITA.

Elita

Η έκθεση FRUIT ATTRACTION, που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας αποτελεί και πάλι το διεθνές επίκεντρο για το εμπόριο φρέσκων προϊόντων, όπου  η καινοτομία, η ποιότητα και η ποικιλομορφία είναι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν, τους εμπόρους και τους λιανοπωλητές από όλο τον κόσμο, ώστε να πραγματοποιήσουν τις καμπάνιες τους την κατάλληλη στιγμή.

Η άρτια οργανωμένη έκθεση υπολογίζεται να ξεπεράσει το όριο των 90.000 εμπορικών επισκεπτών, που φθάνουν από 135 χώρες, ενώ οι εκθέτες είναι 2000 και η επιφάνεια του εκθεσιακού χώρου είναι περισσότερο από 64.000 τετραγωνικά.

Στην έκθεση από ότι μαθαίνουμε οι μέχρι στιγμής συναντήσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι συμφωνίες, που κλείνονται είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Σίσσυ Νίκα  / Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος
Προηγούμενο άρθροΤάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Θεσπίζουμε αλλαγές που ενδυναμώνουν Δήμους και Περιφέρειες και αυξάνουν τη διαφάνεια στους ΟΤΑ.
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου στον Ιανό Θεσσαλονίκης: “Το Συναγώι” του Ηλία Μεσσίνα