Ο Στέφανος Δριστάς, ένας έμπειρος και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός, στη μάχη των δημοτικών εκλογών με τον συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη

Φίλες και φίλοι,

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με σεβασμό ΖΗΤΩ εκ νέου την ΣΤΗΡΙΞΗ σας, ώστε να συμβάλλω με γνώση, εμπειρία και εντιμότητα, στην προσπάθεια  της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, την αποτελεσματική διοίκηση και την οικονομία.

Ο Στέφανος Δριστάς του Ευαγγέλου  με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας, γεννήθηκε το 1962 στο Πλατύ Ημαθίας όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και πολιτικά.

Ασχολήθηκε μέχρι και το 2020 με το εμπόριο επίπλων και ηλεκτρικών ειδών, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στέφανος Δριστάς 1

Η αγάπη  για τον τόπο του και τους συμπολίτες του τον ώθησε να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ χάρη στην αγάπη και τον σεβασμό των πολιτών εξελέγη Δήμαρχος Πλατέος για πρώτη φορά το 1995 και για δεύτερη  φορά το….έως και το 2002. Κατά την θητεία του ο Δήμος Πλατέος γνώρισε άνθηση και εξέλιξη….

Από το 2002 έως και το 2010 υπήρξε Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης και ήταν πάντα κοντά στους πολίτες.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και ο σημερινός μας Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης του εμπιστεύτηκε την Θέση του Αντιδημάρχου των Διευθύνσεων Διοικητικών Υπηρεσιών και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, στην οποία υπηρετεί έως και σήμερα. Κύριο και καθημερινό μέλημά του είναι να λειτουργούν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου προς όφελος και την βελτίωση ζωής όλων των Δημοτών.

Στέφανος Δριστάς και Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης

Το πρόγραμμα του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού ου Δήμου Αλεξάνδρειας αποτελεί τη λειτουργική συνέχεια μίας κοινωνικής πολιτικής που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον ΠΟΛΙΤΗ και αναδιαμορφώνεται και βελτιώνεται βάση των συνθηκών και των απαιτήσεων. Σε μία προσπάθεια συνεχούς ανταπόκρισης στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από την παρατεινόμενη δημοσιονομική κρίση και τις κοινωνικές συνέπειές της, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις που  έχουν στόχο να αντιμετωπιστούν τα εξής βασικά θέματα:

  1. Η καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας

  2. Η αντιμετώπιση των κοινωνικών διακρίσεων / προστασία δικαιωμάτων και

  3. Η προάσπιση της υγείας και της παροχής κοινωνικής φροντίδας, με ανάπτυξη πλήθους προληπτικών μέτρων.

     Η μέριμνα του Δήμου για τους πολίτες και τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας είναι συνεχής και αποβλέπει διαρκώς στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και αποτελεσματικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, δίχως εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Η γνώση, η αγάπη για τον τόπο του και η συναίσθηση της υποχρέωσης και της ευθύνης που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια τον ωθούν να ζητήσει εκ νέου την υποστήριξη των πολιτών  με απόλυτο σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον .

Στέφανος Δριστάς

Αντιδήμαρχος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δ.Ε. Αλεξάνδρειας

6974790791

Στέφανος Δριστάς 3

Προηγούμενο άρθροΝέο Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Επόμενο άρθροΙσχυρές βροχές και καταιγίδες από τη Δευτέρα σε δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα – Πότε θα βρέξει στη Θεσσαλία