Ο Αποστόλης Λουκανόπουλος στη μάχη των δημοτικών εκλογών με τη Δώρα Κουρκουτά

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό της κας Θεοδώρας Κουρκουτά αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα για εμένα: ποιος είμαι, τι με οδήγησε στην απόφαση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και για ποιους λόγους θεωρώ ότι μπορώ να σταθώ άξιος της ψήφου σας και της εμπιστοσύνης σας.

Για όσους δεν με γνωρίζουν, είμαι: ο Αποστόλης Λουκανόπουλος, του Διονυσίου και της Αναστασίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μελίκη, όπου και διαμένω μόνιμα μαζί με την όμορφη οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Ιωάννα Λιακοπούλου και τα τρία μας παιδιά, Διονύση, Αναστασία και Παναγιώτη. Είμαι επαγγελματίας αγρότης, από το 1993. έως σήμερα. διατελώ πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελίκης εκλεγμένος από το 2016. Έχω υπάρξει επίσης πρόεδρος της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης ΑΛ.Μ.ΜΕ Α.Ε., της οποίας σήμερα είμαι αντιπρόεδρος, πριν δύο μήνες ορίστηκα Αντιπρόεδρος της Διαεπαγγελματικής Βιομηχανικού Ροδάκινου – ΕΘΕΑΣ. Η χρόνια εμπειρία που αποκόμισα από τις διοικητικές αυτές θέσεις με όπλισε με αίσθημα ευθύνης, αγωνιστικότητα και τόλμη, κάποιες αξίες που κρίνω επιτακτικό να διαπνέουν κάθε υποψήφιο και κάθε μελλοντικό Δημοτικό Σύμβουλο.

 Απαιτείται να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο μας και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και την υπέρβαση των προβλημάτων της καθημερινότητας στον τόπο μας, και να τολμάμε να φέρουμε στο  Δήμο μας την αλλαγή που χρόνια τώρα δεν έγινε. Είναι γενικευμένη λαϊκή παραδοχή και επιταγή πως ο Δήμος Αλεξάνδρειας πρέπει και μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι καθοριστικές για τον τόπο μας. Αφορούν τη ζωή μας, το μέλλον μας. Ως επαγγελματίας, ως οικογενειάρχης, ως άτομο με γνήσιο ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο, δεν μπορώ να είμαι αμέτοχος.

 Είμαι υποχρεωμένος να αναλάβω και εγώ το μέρος των ευθυνών που μου αναλογεί. Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με όραμα και στόχο να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για την αναγέννηση του τόπου μας. Κι ο μόνος δρόμος που φαίνεται να οδηγεί στην αναγέννηση αυτή είναι η στήριξη του συνδυασμού της Θεοδώρας Κουρκουτά, γιατί μόνο “Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ”. Συστρατευόμενος με τον συνδυασμό αυτόν δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την αλλαγή, όπως σκληρά έχω συνηθίσει να εργάζομαι χρόνια τώρα και πιστεύω πως το έχω αποδείξει.

Σας καλώ λοιπόν να συνδράμετε στην προσπάθεια μου και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, με την ελπίδα ότι ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε να αλλάξουμε!!!

Απόστολος Λουκανόπουλος

 Αποστόλης Λουκανόπουλος

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας – Δημοτικής Ενότητας Μελίκης

Προηγούμενο άρθροΜάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Έβρο και Ροδόπη, διάσπαρτες εστίες στην Πάρνηθα
Επόμενο άρθροΆμεσα μέτρα για Έβρο και Πάρνηθα αποφασίστηκαν στην διυπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό