Παρουσίαση του βιβλίου «Αυτοδιοίκηση 2.0 – Προτάσεις για το μέλλον Δήμων και Περιφερειών» του Γιάννη Μπελενιώτη

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μπελενιώτη με τίτλο  «Αυτοδιοίκηση 2.0 – Προτάσεις για το μέλλον Δήμων και Περιφερειών», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 18.00’ στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Στο βιβλίο αποτυπώνεται η σημερινή εικόνα και κατάσταση της αυτοδιοίκησης και κατατίθενται προτάσεις για την αναπτυξιακή της πορεία, συμβατές με το ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Ομιλητές:

Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος ΕΝΠΕ

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Πρόεδρος ΠΕΔΚΜ

και ο συγγραφέας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας.

αφισσα μπελενιωτη

Σύντομο βιογραφικό συγγραφέα

Ο Γιάννης Μπελενιώτης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ, του τμήματος Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών. Είναι CEO και CO Founder της εταιρείας My Company Projects, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, της μηχανικής μάθησης, της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Παράλληλα αναπτύσσει δράση στα ευρωπαϊκά και ερευνητικά προγράμματα.  Είναι ιδρυτικό μέλος του think tank Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης ( ΕΛ.Ι.Ν.Ε.Κ.Α), το οποίο διοργανώνει το ετήσιο “Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης”, σεμινάρια και ημερίδες.

Είναι συγγραφέας των μυθιστορημάτων  «Το τελικό ξεκαθάρισμα»  και «Το τελικό ξεκαθάρισμα – η εκδίκηση», του «Σχέδιο για την επόμενη ημέρα» και του «Αυτοδιοίκηση 2.0 – Προτάσεις για το μέλλον Δήμων και Περιφερειών» και αρθρογραφεί τακτικά στον ηλεκτρονικό τύπο.

Προηγούμενο άρθροΙωάννης Καρδάκος: Υποψήφιος σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Βασίλη Ρόκο
Επόμενο άρθροΕ. Λιακούλη: «Απέτυχε το μοντέλο δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης. Αλλαγή τώρα!»