Εορτασμός Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, προστάτη των Διαβιβάσεων

Ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, προστάτη των Διαβιβάσεων, πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου στην έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων στο στρατόπεδο «Καραϊσκάκη Α’» στο Χαϊδάρι Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην τελετή έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, o διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «Θησέας» αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο επιτελάρχης του ΓΕΣ αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α’ Χαράλαμπος Καρυπίδης, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Γκίνης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί.

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μέσων και συστημάτων των Διαβιβάσεων.

Στη συνέχεια ο διευθυντής Διαβιβάσεων-Έρευνας Πληροφορικής του ΓΕΣ υποστράτηγος Γεώργιος Γκιζάνης, τίμησε τον αρχαιότερο εν ζωή αξιωματικό Διαβιβάσεων αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Πολυμερόπουλο, τάξεως 1949 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στο Σουδάν: Διακόπηκαν οι συνδέσεις Ίντερνετ και κινητών τηλεφώνων στο Χαρτούμ
Επόμενο άρθροΤουρκία: Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό «θέλουμε να κάνουμε βήματα προς θετική κατεύθυνση», δηλώνει ο Τούρκος πρόεδρος