Το Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, πραγματοποίησε την Κυριακή (25/6) επίσκεψη στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην περιοχή του Βόλου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος, Ιγνατίου.

Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο προϊστάμενος Dιεύθυνσης, οι εποπτεύοντες eισαγγελείς, οι εργαζόμενοι και οι ανήλικοι κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Ο γενικός γραμματέας προσφώνησε με θερμά λόγια τον Παναγιώτατο, σημειώνοντας πως είναι μεγάλη η τιμή της επίσκεψης του κ. Βαρθολομαίου σε μια κλειστή δομή για ανήλικα παιδιά, όπως το Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας, και πως η έμπρακτη παρουσία της Εκκλησίας δίπλα σε αυτά τα παιδιά μόνο φως και ελπίδα μπορεί να τους επιφέρει.

Ο κ. Παπαθανασίου, προσέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα αρχιερατικό Εγκόλπιο σε ανάμνηση της επίσκεψής του στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Ο Ζελένσκι ζήτησε πολιτική πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ κατά την σύνοδο κορυφής του Βίλνιους
Επόμενο άρθροΤέσσερεις δημοπρασίες ομολόγων προγραμματίζει το Δημόσιο για το β΄εξάμηνο