Πλατύ: Επίσκεψη της υποψηφίας βουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ– Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας Ολυμπίας Αποστόλου – Βίντεο – Φωτό

Στο Πλατύ Ημαθίας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με καταγωγή από τη Νάουσα,   Ολυμπία Απόστολου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γκιώνης

Ολυμπία Αποστόλου 3

Στη σύντομη ομιλία που είχε με τους κατοίκους του Πλατέος ζήτησε τη στήριξη των πολιτών για να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στη βουλή το Κίνημα που έφερε τις μεγάλες αλλαγές στην πορεία του τόπου.  Μόνο με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα  Αλλαγής μπορούμε να έχουμε καλύτερες μέρες, ενώ προτεραιότητα μας  θα είναι η αντιμετώπιση της ακριβείας που γονατίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις,  ενώ η θωράκιση του ΕΣΥ κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη. Επίσης θα γίνουν και  άλλες παρεμβάσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης με πιο σημαντικές τις φοροελαφρύνσεις και την βελτίωση στην ποιότητα  ζωής  των πολιτών.

Ολυμπία Αποστόλου 2

Η Ολυμπία Απόστολου ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση,  ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες στην κεντρική προεκλογική της ομιλία στο πολυχώρο «Ελιά»  στην Βέροια στις 10 Μαΐου στις 19.30.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΑΣ εκπαιδεύεται υποχρεωτικά, για πρώτη φορά, στα δικαιώματα των ζώων
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 10 Μαΐου – Σημαντικά γεγονότα