Συνέντευξη του Εκπρόσωπου Τύπου Τάσου Γαϊτάνη

    Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης φιλοξενήθηκε σήμερα στο Mega και τους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και η Στέλλα Γκαντώνα.

    Αρχικά ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι ο στόχος της κυβέρνησης για την επόμενη 4ετια είναι η βελτίωση των αποδοχών στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα καθώς και ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγεία με βάση και τις εμπειρίες από την πανδημία του κορονοϊού. Πρόσθεσε δε ότι στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση έχουμε υποψήφιους για την πρωθυπουργία, τον νυν και τον πρώην πρωθυπουργό. “Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να κρίνουν και να συγκρίνουν τις δύο περιόδους διακυβέρνησης και να δουν ποιος είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί της Χώρας”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει τη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη σύγκριση. “Εμείς έχουμε πεπραγμένα και δεν προσπαθούμε να πολώσουμε το εκλογικό μας ακροατήριο για να συγκρατήσουμε απώλειες ψήφων”, υποστήριξε. Ειδικότερα υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση αύξησε τρείς φορές τον κατώτατο μισθό, μείωσε την ανεργία από το 17,5% στο 10,8% και δημιούργησε 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Συμπλήρωσε δε ότι σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ σήμερα έχουμε περισσότερους εργαζομένους και επιχειρήσεις, ενώ οι εργαζόμενοι αμείβονται περισσότερο από το 2019. ” Πρόκειται για μια πολιτική η οποία αποδίδει, δημιουργεί θέσεις εργασίας και αυξάνει τα εισοδήματα των πολιτών” υπογράμμισε.

    Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε ότι υπάρχει ζήτημα με την καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση που προσπαθεί να ενδυθεί κομματικό μανδύα και να εισέλθει στο κοινοβούλιο, ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθρός της Δημοκρατίας. “Η Πολιτεία προσπαθεί να χτίσει ένα τοίχος προστασίας. Εμείς φέραμε μια τροπολογία που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε, ενώ στην νέα τροπολογία δεν ξέρουμε τι θα κάνει. Είναι και αυτό ένα απο τα θολά μηνύματα που εκπέμπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, εξήγησε. Κατέληξε λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει ευθύνη να θωρακίσει το Δημοκρατικό Πολίτευμα από όσους το εχθρεύονται.

    Προηγούμενο άρθροΘα συνεχιστούν και την Μεγάλη Εβδομάδα τα δωρεάν Rapid Tests σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ
    Επόμενο άρθροΣχόλιο Γραφείου τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το κόμμα Κασιδιάρη