Ο Κώστας Κυριακού θα μιλήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Κωνσταντίνος ( Κώστας )  Κυριακού, πρώην πολιτικός κρατούμενος, από την Δερβιτσάνη – Αργυροκάστρου Βορείου Ηπείρου, θα  ομιλήσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 – ώρα 10:30, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής.

Συγγραφέας αρκετών ιστορικών βιβλίων για το ” Βορειοηπειρωτικό “,  αλλά και τους διωγμούς κατά της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων της πολύπαθης Βορείου Ηπείρου, θα έχει πολλά να διηγηθεί, ώστε οι ακροατές να γνωρίσουν με σαφήνεια, θέματα που πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, απανταχού της γης.

Νιώθει , ” …ότι έκανε το καθήκον του σαν Χριστιανός και σαν Έλληνας” , τα χρόνια που το καθεστώς του  Αλβανού πολιτικού Ενβέρ Χότζα ( Enver  Hoxha ), είχε δώσει ” άλλη έννοια ” στον όρο Δημοκρατία.

Κώστας Κυριακού P2086369
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος  Θεοδ.  Κουτσοχρήστος 

Προηγούμενο άρθροΑνάρτηση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την 9η Φεβρουαρίου – Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας
Επόμενο άρθροΧρ. Σπίρτζης: 12η ημέρα αφωνίας. Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι κκ Θεοδωρικάκος και Μητσοτάκης για τη σχέση στελεχών τους με τη Greek Mafia;