Επίσκεψη στην ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας πραγματοποίησε ο Θανάσης Γλαβίνας

Ο Θανάσης Γλαβίνας, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι η ιχθυόσκαλα είναι ένα έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας έναν κατεξοχήν κρίκο της παραγωγικής δραστηριότητας της Β’ Θεσσαλονίκης, ο οποίος απαιτεί νέες επενδύσεις και επαρκή στήριξη, για να εξακολουθήσει να τρέφει εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων και χιλιάδες καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

 

Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον πρωτογενή τομέα και καμία Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να καλύψει τις διατροφικές της ανάγκες χωρίς τη Μηχανιώνα.

Κατά την επίσκεψή του είχε μια γόνιμη συζήτηση με τον κ. Δημήτρη Αργυριάδη, Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας και τον κ. Μάρκο Τσακμάκα, Πρόεδρο του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Πλοιοκτητών Μηχανότρατων Ν. Μηχανιώνας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως ο περιορισμένος υγειονομικός έλεγχος των προϊόντων και οι ανεξέλεγκτες εισαγωγές από τρίτες χώρες.

«Ένας ιδιαίτερα παραγωγικός κλάδος της πρωτογενούς οικονομίας με πολλαπλά πλεονεκτήματα τόσο για τη χώρα, όσο και για την τοπική κοινωνία της Μηχανιώνας, που χρειάζεται τη στήριξή μας» όπως δήλωσε στο τέλος της επίσκεψής του.

Ακολουθεί σύνδεσμος με τις δηλώσεις του: https://bit.ly/3ZAdgyt

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου
Επόμενο άρθροΆρθρο του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στην εφημερίδα «τα νέα»