ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Μπάσκετ

Στιγμές ξεγνοιασιάς γεμάτες από χαμόγελα , παιχνίδι αλλα και κάλαντα που μας τραγούδησαν οι μικροί αθλητές και γονείς στο χθεσινό εορταστικό τουρνουά που διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ με τη συμμετοχή των ομάδων του Φιλίππου Βέροιας και των Ικάρων Γιαννιτσών.

 

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται με ατελείωτη διάθεση αλλα και πάθος για το παιχνίδι κάτι όμως που δεν κράτησε για πολύ επειδή οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τα ηνία των πρωταγωνιστών ανέλαβαν οι γονείς οι οποίοι επιδόθηκαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια κερδίζοντας το χειροκρότημα των παιδιών.

Η γιορτή συνεχίστηκε με αθλητές παιδικών τμημάτων προσφέροντας αξιόλογο θέαμα.

Τέλος παιδιά και προπονητές  μια αγκαλιά παρέλαβαν τα κεράσματα τους απο το ΔΣ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και αποχώρησαν εφόσον βέβαια πρώτα αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος.

Το ΔΣ του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ευχαριστεί τις ομάδες και τους προπονητές για την συμμετοχή τους και εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , πρόοδο και ευτυχία.

Ευχές και δηλώσεις από τους προπονητές των ομάδων.

Λευκοπουλος Μανώλης: Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του τουρνουά.Τέτοιου είδους ενέργειες προάγουν τον αθλητισμό βοηθούν στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και γεμίζουν εμας τους προπονητές με αισιοδοξία για το μέλλον.Ευχαριστούμε το ΔΣ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για την πρόσκληση καθώς και τον Θοδωρη Τσοπουριδη και Στέλιο Γκότση για τη συνεργασία και εύχομαι υγεία και ευημερία ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Στέλιος Γκότσης: Υπέροχη ατμόσφαιρα υπέροχη διοργάνωση σε ένα χώρο πολύ γνωστό για εμένα και αυτό με αφήνει διπλα ευχαριστημένο.Ευχαριστώ το ΔΣ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για την πρόσκληση και τους φίλους μου προπονητές και εύχομαι καλή συνέχεια ευτυχισμένο το νέο έτος για όλο τον κόσμο.

Τσοπουριδης Θεόδωρος: Πραγματικά το σημερινό αποτέλεσμα ήταν η ανταμοιβή της αγωνίας μας των τελευταίων ημερών όσο αφορά την διοργάνωση.Σε αυτό συνέβαλαν φυσικά και οι προπονητές των φιλοξενούμενων ομάδων Μανώλης Λευκοπουλος και Στέλιος Γκότσης.Νομίζω πως ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο.Εξαιρετικές στιγμές από τους μικρούς αθλητές των ομάδων πλούσιο θέαμα , εορταστικό κλίμα αλλα δεν θα παραλείψω να αναφέρω και για τις επιδόσεις των γονιών.Δεν δίστασαν λεπτό μπροστά στον ανταγωνισμό όρμηξαν στην <μάχη> κερδίζοντας μάλιστα και μετάλλια.Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Προηγούμενο άρθροΚ.Υ. Αλεξάνδρειας: Ευχαριστήριο
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η υποβάθμιση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σπουδών